Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Soma naplója


Mr. Cellophane [4883 AL], gazdája Soma
2005. február 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4883
2005. február 20.

Ím! Á'jjon itt kinyilatkoztatásomul ezen iratzat amely tisztává teszi tenmagadnak aki eztet e'olvasand, hogy lehet, hogy te egyemista vagy -én se vagyok egy fasizmus- de hogy rábasztá az rizikó!

Ha valaki (akár egyetlen) elfogadható indokot tud mondani arra, hogy minek a kamikázéknak bukósisak, annak szobrot emelek és kikövezem előtte az utat a kánaán fő'gyéig. Különben is mit óvasod te más embertásaid naplaját! Há nincsen neked otthonod benne sok-sok cselekménysorozatta' amit végre kéne hajtani? Mi? Há csak me' itten ű'sz, Bamaű'sz, oszt fé'mosolyaa o'vasod a hüjeséget miközben az agyad arra koncertál, hogy ne csöppenjék le a szád sarkába' remegő nyálfojam! Vagy csak irígyled mások agykapacitását, hogy tudják haszná'ni az internet? Csak vigyázzá! Szegény barom nagyapám is azt hitte tuggya, hogy kő' utonállásbú pé'zt csináni. Oszt mégis e-csapta a Szegedi gyórs. Az ő halotti torán tanúta meg a falu, hogy a guggolós pályinka azé guggolós pájinka mee akit ecce megkínátak leközelebb guggolva megyen el az ablak előt nehogy beh'íják mégegy kupicára. Há ja. Nagy kujon vót az öreg. Tavaj ha'tta meg magát mee amikó részegen dajdajozott beleesett a mocsárba oszt mire a falu határába ért a hülye Khon betette a rabbiva, hogy a bibliai gólem támadott fő'. Ammeg agyonverte egy kecsegéve'. Én igazán nem vagyok eza neon áci vagy mi. De valamit kezdeni kéne má a Khonna'. Az én nagyapám is megszítta a második világégést. Szivenszúrták a kitüntetésivel. Pedig nagyon óvatosan próbáta főrakni neki a Szálasy bácsi. Aztán a kommenisták tótak ki vele. Előbb attak neki egy arany gyűrűt amié' feladta a Khón apját (me az kulák vót), aztá' amikó meg má' ledöntötték a Lennin szobrot be akarta adni a zaciba oszt kiderűt, hogy trombitaréz. A pofájárol lereccsent a bűr... a pártelnöknek miután összefutottak az ingyen konyhán. A papi akkó kapta a második 10 évét sújos teseti sértésé'. Aztán harmadóták. De amijen szívós vót még aztat is túléte.Na jóvan megyek mee a rókákat még be kő fogni. Az a rohadt nyúl má' megin szétkergette őket. Ja! majd efelejtettem! Joli (má ha óvasod) megkaptuk a leveledet. Sajnálom, hogy neked nem jó a szerda de nem húzhattyuk tovább az öreg temetésit. Má nagyon büdös és a disznók is kikezték a szélit.

Ui: A végrendelet még mindíg nincs meg úgyhogy gondókozzá nagyon me külö'mben visszacsató'ják a Khonhoz a kukoricagórét és a pottyantós rötyit.

Maradtam disztellettel: Nedudki



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat