Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Adrienn naplója


Manópofi [142766 AL], gazdája Adrienn
2005. július 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/142766
2005. július 3.

Naplóm...
júl.3
Ma vasárnap van, számomra nyugodt vasárnap.
Semmi xtra nincs velem, nem is baj mert elidőzgetek rendesen a Luxuson.:)Kedvenc oldalammá vált:)Ezen kívül elmondom a mai napomat:
reggel kb negyed 11 kor felkelltem hogy feljöjjek ide, mert beszélni akartam a luxus vezetőjével. jöttem volna ,de az internet nem működik...kétségbe esetten rohantam át Balázsékhoz, fel is keltettem őket... Zsófi is sajnálta mert ő is beleszeretett abba az oldalba!Na tehát Bazs azt mondta hogy lehet 4 napig nem fog működni.. hát iet... a pumpa felment!Na mondom bazz...aztán leülltünk dvdzni aztán ugy kb fél 12 kor Zsófi bejött a szobámba és meglátta hogy be jött az msn meg hogy írtak nekem...tökre örültem tehát tudtam internetezni is.:)
közbe Cini telefonnált hogy menjek el mert sok a mesélni való.. ebből tudtam hogy skinbe volt...azt mondta hogy összeverekedett egy cigány csayyal. meg késelés volt... jó hogy nem mentem le!!:S
na szal utána anyci főtt kukoricáját csócsáltam..aztán átkellett volna mennem mamához de gyorsan lebeszéltem anyut igy átküldettem a Balázst...láb fájás volt az ok!
ja télleg a lábam! Olyan kéék fótós hogy az csuda:PP tegnap ugy beba***am...áhh.. ínyem begyulladt bár már jobb ... nem tom mi van velem.. naon le vagyok kókadva, de ennek ellenére jó a kedvem meg minden és sztm ez a lényeg! Most még beszélek msnen Thommal, megaztán Zsófival aki a másik szobából msnezik velem:) elvagyunk..este nem tom még mi lesz.. nem sok minden...megakarom nézni a Nekem 8 -at a tv be... szal... nem tom:)
nyya cuppppppppppppppppppppppppps
ADJIKa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat