Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nimia naplója


Joker pupu [194670 AL], gazdája Nimia
Ma ma van!(2006-02-17)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/194670
Ma ma van!(2006-02-17)

Hali már megint!
Itt vok újra,és íroka kis naplócskámba(amit úgy érzem,nem olvas senki,és csak vések mint a güzü.De ez van!)Na és ezek voltak ma:
Reggel a jó kis csúszós úton kb 20 perc alatt jutattam el a tőlünk amúgy 5 percre lévő buszmelállóba.De se baj,mondtam én,mert lehet hogy lekéstem a buszt,de még beérhetek(ha valahogy rájövök hogy kell jégen futni).De hát az én kis szerencxse csillagomnak köszönhetően még ewgy baleset is volt az úton,úgyhogy kicsit ültem a dugóban is.Ebbe csak az volt a szar,hogy az első órám az irodalomtanárral volt,aki egy kész ezredes.Pici és ijesztő(mikor rázza a fejét,olyan mint egy borotva:)de amúgy néha ezredesnek szokták hívni!)N akésve értem be,
és feleltettett is.De kaptam egy 3ast!juppi jéh!!
Aztán itthon csörög a telefon,és ki hív???Na ná hogy az egyik tanárom!
(Bennem meg meghült a vér,hogy mi baj lehet.Mert ez a számtek tanár vvolt,és a gépem néha behal,hát mondom biztos eltüntek a feladataim róla,és újra kell csin álni,vagy valami rosszhírt akar mondani.)De nem,végülis csak azt akarta tudni ki jött be hozzánk órára,mert nem az ő csoportjába tartozott.(a másik csoportból valaki beült hozzánk csak úgy,de ennyi.) A fura ebbe csak az volt,hogy egy majd 20 fős csportból mért pont engem hívott fel?!Na mindegy. Nem vbaj,csak sokkoló volt!
Amúgy most mentek el az unokatesóm meg a pasija! Megveszik az egyik régi hatalmas ágyat! A nővéremé volt,de tök szép fenyőágy,mindegy!Meg megnézték a kiskutyust is,és nagyon tetszett nekik!Egyre inkább nyüzsizik,mászkál.Úgy kell visszafogni hogy ebben a hideg időben nem menjen ki a házból:)Télleg nagyon ari!
MNa mostmár megyek.,mert abarátnőmmel MSNezek és nem bírja sokáig ha eltünök:)Szóval jó éjt és szép álmokat pá-pá!!!!






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat