Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Black Panther naplója


Black Leopard [84094 AL], gazdája Black Panther
2006-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/84094
2006-04-19

Egy aranyos kislányról szól ez a történet, akinek megváltozott az élete nagy gyorsasággal.
Öt éves kislányt a szülők otthon hagyták a tizenhárom éves szomszéd fiúval, hogy három óra múlva haza érnek addig vigyázzon rá és fizetnek is érte.
A gyerek egyből rá bólintott mért ne vigyázna egy kislányra. Ezzel a szülők elmentek otthonról.
A kislány elkezdett játszani, amíg a fiú tv-zett. Egy kis idő után a lány megunta az egyedül játszást és kérdezgette a gyereket, hogy nem e játszana vele egy kicsit. A gyerek kétszer elzavarta a lányt harmadszorra! A lányra nézett megfogta a kezét, és oda húzta maga mellé az ágyhoz, hogy játszik vele. Azzal a feltétellel, ha az ő játékával játszik.
A kislány nem tudta mire gondol a gyerek de, örült hogy nem egyedül kell játszania.
Egyszer csak a srác megcsapta a kislányt és maga alá rántotta. Meg mondta neki, ne merjen sikítani, meg se nyikkanjon. El kezdte letépni a kicsiről a ruhát. A kislány rúgott csípet harapott, mint egy pici gyerek szokott védekezni, ha bántják mind, hiába már potyogtak a könnyei és könyörgött, hogy ne bántsa tovább. Nem kell játszania vele, csak engedje el. A srác el kezdett rajta gonoszan nevetni és meg mondta neki. Minden lányt az összes srác csak azért tartja, hogy használják őket, és mért ne most kezdje őt használni. Inkább élvezze a kislány, amit csinál vele csak az első a legrosszabb utána már rutinból, megy minden.
A kislány el kezdett jobban sírni át gondolva mindent hiába várná, hogy segítsenek, úgy se jön senki.
A srác tovább haladt már majdnem lefektette a kislányt mikor a lány szemébe tekintett. A lány morogni kezdett és az ember szeme helyett macskaszemet látott. Olyan ereje lett a kislánynak hogy lerúgta magáról a srácot, és ahogy neki esett a falnak a lány átváltozva párduccá már neki is ugrott. Átvágta a hasfalát és a mellkasát utána, pedig darabokra cincálta. Mikor végzett le ült a macska. Két óra múlva visszaváltozott kislánnyá. De az helyett hogy a gyerek sokkot kapott volna a vér és húscafatok látványától undorral nézett. Feltakarította a vért és a húsdarabokat lefürdött. Jó kislányként leült és megvárta a szüleit hogy haza jöjjenek.
A szülők keresték a srácot, de a kislány rájuk nézett teljesen megváltozva.
Pont ott van ahová való! Én hozzám egy fiú sem fog most már érni és nem kell megvédenetek, megvédem magam, ne féljetek.
A szülők nem értetek semmit nem firtatták, gondolták kislány hiszti semmi más. A fiúról meg azt hitték, hogy elment a haverjaival csatangolni és még sem akarja a pénzt, azért hagyta itt a lányukat. De annak örültek nem lett semmi baja a kislánynak. Legalább is azt hitték!
Innentől fogva a lány fekete ruhába járt és undor fogta el, ha közelítet felé egy srác. Minél idősebb lett ez az undor tovább nőtt benne de a stílusa is változott egyre kihívóban öltözött, hogy legyen oka megütni egy-két srácot. Most már annak örül, ha egy srác szenved miatta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat