Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rózsa naplója


Tinwe [5702 AL], gazdája Rózsa
2005. január 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/5702
2005. január 21.

"...Késő éjszaka volt-még szép.
Nehéz nap volt mögötte-még szép.
Az úrhajó beépített magnetofonjában lelkesítően szólt a zene-még szép.
És még szép,hogy ő maga egy kissé részeg volt.
Más szavakkal: összejátszott minden körülmény, ami egy lélekkereső rohamot kiválthat, és ez minden kétséget kizáróan hiba volt.....
Aztán elgondolkodott,hogy milyen is tulajdonképpen az ő helyzete,és ez már annyira megrázta,hogy az italát is majdnem kilötyögtette. Gyorsan fel is hajtotta,nehogy valami komolyabb dolog történjen vele. Aztán felhajtott gyorsan még egyet,hogy ellenőrizze,rendben leért e az előző.
-Szabadság-mondta fennhangon.
Ekkor Trillian jelent meg a hídon, és lelkesítő dolgokat szavalt a szabadságról.
-Nem tudok vele mit kezdeni-mondta Zaphod borúsan,és kiürített egy harmadik poharat is, hogy megnézze,miért nem jelentett semmit a második ital az első állapotáról.Bizonytalanul a két lányra nézett,majd a jobb oldalit választotta.
A másik torkán is legurított egy italt, hogy az majd eltéríti az előzőt a kritikus ponton, és egyesült erővel ráncba szedik a másodikat. Aztán mindhárman az első keresésére indulnak, tereferélnek egy kicsit, talán még danolásznak is.
Nem volt benne biztos, hogy a negyedik ezt mind megértette, így hát utána küldte az ötödiket, hogy érthetőbben elmagyarázza,majd a hatodikat, hogy erkölcsi támaszt nyújtson...."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat