Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rózsa naplója


Tinwe [5702 AL], gazdája Rózsa
2005. január 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/5702
2005. január 27.

"Hiba lenne azt hinni,hogy csak a burgonya segítségével minden nagyobb problémát meg lehet oldani.
Csak példaként:élt egyszer egy őrülten aggresszívfaj.Úgy hívták őket:Striterax Titán Páncélördögei.És ez csak a fajuk neve volt!A hadseregük neve valami egészen rémséges lehetett.Szerencsére még a Galaxis történelmének kezdetén éltek,úgyhogy mi nem találkozhattunk velük-húszbillió évvel ezelőtt,amikor a Galaxis még üde és fiatal volt,és új volt számára minden gondolat,amiér érdemes harcolni.
Striterax Titán Páncélördögei pedig éppen a harcban voltak jók,és jók lévén benne,szorgalmasan vívták is.A bolygójuk már egy komplett roncs volt.....
A legjobb módszer,hogy kikezdj egy Titán Páncélördöggel,csak annyi,hogy megszületsz.Ez nem tetszik nekik,és bosszúsak lesznek.Márpedig ha egy Titán Páncélördög bosszús lesz,ott előbb-utóbb vér fog folyni.Kimerítő életstílus,gondolhatná bárki,de úgy tűnik,ezek szörnyen bővében vannak az energiának.
Úgy tudunk a legegyszerűbben elbánni egy Titán Páncélördöggel,hogy bezárjuk saját szobájába,mert előbb vagy utóbb egyszerűen agyonveri magát.
Egyszer aztán rájött valaki,hogy ez egy megoldásra váró probléma, s ezért kiadtak egy törvényt,ami kimondta:mindenki,aki rendes Titán munkájából kifolyólag fegyvert köteles viselni /rendőrök,testőrök,általános iskolai tanárok stb./,naponta legalább negyvenöt percig egy zsák krumpli bokszoljon, a fölös agressziót levezetendő."
Douglas Adams-Az élet,a világmindenség meg minden



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat