Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-07-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-07-04

Kedves Napló!
A mai napban az a jó, hogy napsütéses világos van. Ízletes ebédet készítettem: Görög gyümölcslevest (ezt tavalya tanultam meg, nekem nagyon ízlik), sült csirkecombokat, zöldséges rizzsel.
Nagyon bánt az emberi élhetetlenség, ma már kétszer majd szétrobbantam dühömben, de visszafogtam magam. Engem nem élhetetlenségre neveltek, nagyon rossz látni, hogy egyesek hagyják magukat kisemmizni. Sajnos/szerencsére beleszólásom nincs, csak nagyon-nagyon bánt, ez a kellemetlen érzés meg legyengít, itta ma már két kávét, nem segített, most gondolok egy jégkrémre hátha segít (volt már, hogy az édesség jobb kedvre derített, hátha, bár az emberi igazságtalanság bántó, főleg, hogy nem tehetek érte, hiszen nem én vagyok az érintett, de szerintem tágabb értelemben engem is érint). De, ha csak bántva érzem magam legyengülök, Ditte erősnek kell lenned, de le van sajnálva más (ezt kellene éreznem, de nem megy), gondolj magadra!!! (Mások dolgába nem szólhatok bele az a magánügyük, de nagyon igazságtalanok, kihasználják a másikat maguk érdekében grrrrrrrrr.) Szörnyű ez a világ, engem úgy tanítottak, hogy az úttörő ott segít, ahol tud, nehezen tudom elviselni, de foglalkozzam csak a magam dolgával inkább….
Hajrá Ditte, lép túl mások hülyeségén, szép ez a mai nap is süt a nap, van vized, s hajlék a fejed felett és van mit enned… Ha keseregsz sem változik semmi, nem szólhatsz bele mások magánügyébe, ha emészted magad azzal csak magadat bántod (könnyű ezt logikusan levezetni, de megélni, érezni nehéz). Jöjjön a jégkrém!!!
Hajrá szombat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat