Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Felhő naplója


June Peace [111716 AL], gazdája Felhő
2004. november 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/111716
2004. november 2.

Peace!

Annyira kedvem van, hogy írjak, hogy írok!:D
Tök yoo, majdnem yoo napom volt, ma Csabi ugyan nem volt, a bnőm kicsit bunkózott velem, dehát ilyen napja volt szegénkének. Kinek nincs? Csináltam ma fakkanál csigát. Csabi a neve:Đ Csiga Csabi<->Csabi Csiga Cuki!:)))
Voltam ma a mamámnál ettem szőlőt! Érdekes mi?:D Tele volt izgalmakkal a napom, beengedtem a plébános kutyáját a kertbe, mert elveszett szegén és én voltam a nap hőse, igaz csak a magam szemében, de végülis kell egy kis önbecsülés, nehéz ugyan a Marsról visszahozni, de csak meglesz, valahogy...
Ezenkívül verekedtem a filyam (Sablon, akit már réges-rég letagadtam, módosítva: 2005.11.19., mármint ennél sokkal réggebben tagadtam le, csak most módosítom) macskájával, természetesen a macska győzött, esszekarmolt a köcsöge, állítolag télleg buzi, legalábbis a filyam mondta, de nem tom, hogy melyik másik macska tömi, olyan ártatlan mindd, akik ott élnek.
Ártatlanok persze! Összejelölnek mindent...
Ehh! :E
Rumcika a mi macskánk ari:)))
Tegnap ment a Nap fivér, Hold nővér az MTV-n és, amikor a Francheko (vagy, hogy írják) mászott a tetőn a pacsirta után és megakarta fogni a madarat, ami csipogott, a macskuszunk felugrott és mereven nézte a Tv-t, hogy hol csiripel a madár, aztán felmászott és hallgatta a hangbizgentyűket (Honnan tudnám mi a neve?) és kicsit elgondolkodva (de büszkén!) nézett körbe, nagyon aranyos volt:)
Nos igen kicsit szenilis szegénke, mint én!!!:ĐĐĐ
Látszik, hogy elkezdődött a suli...
Mindenki meghülyül...
Ehh, nahh enjji!
Pussz!:**********************
Pecae & Love!
Make Love, Not War! (ehhhehhhehhheee:Đ)
Respect!
Legyetek boldogok! Hass, alkoss, gyarapíts!:ĐĐĐĐ
További kellemes napot!
Aloha! Álohhhhááááá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat