Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mire jó az ÜzenőFal?

Van valami borzasztó fontos amit feltétlenül közölni akarsz a világgal? Erre való az ÜzenőFal! Mindössze 2 datolyáért megjelenik az üzeneted a TeveClub összes oldalán - varázslatos futófény formájában, a menüsor alatt (Látod, ezen az oldalon is van!).

Attól függően, hogy mit szeretnél népszerűsíteni, hogy milyen kedved van, az üzeneteid más és más színnel, háttéren jelenhetnek meg. Az üzeneted, ha akarod, klikkelhető is: irányíthatod az olvasókat karavánod adatlapjára, ahol ha kedved kaptak hozzá, egyből be is léphetnek oda. Mutathat az üzenet adatlapodra (ha mondjuk tevetársat keresel), tevéd leltárbeli oldalára, illetve +1 datolyáért akár külső oldalra is. Ha nem akarsz semmit sem népszerűsíteni, egyszerűen csak valami humorosat (vagy nem humorosat) akarsz a többiek tudtára adni, válaszd, hogy "Csak sima szöveg legyen".

Az Üzenőfalon mindig az utolsó húsz feladott üzenet jelenik meg, úgyhogy ha jó időpontot fogsz ki, akkor biztosan egészen sokan el fogják olvasni, amit üzensz a világnak!

Üzenetet úgy tudsz feladni, hogy ha belépsz a tevédhez, majd ráklikkelsz az ÜzenőFal jobb oldalán található "Írok ide!" feliratra!

© Napfolt Kft. - Médiaajánlat