Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joci naplója


Azannya3 [15271 AL], gazdája Joci
2004. november 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/15271
2004. november 14.

Hello!

Már megint a lila szín. De most sincs jelentősége. Csak ritkán írok ezzel. És most épp miért ne.: )

Épp akartam írni hogy annyira semmi extra nincs velem. De nem lenne igaz. hisz ha mákom van, holnaptól lesz relatív norm állásom. (reméljükreméljük)

Valamint épp egy tök jó számot hallgatok. Al Green - Ain't no sunshine. igaz annyira nincs most ilyen hangulatom, de azért jó szám. Ha nem tudnátok, akkor rumbázni lehet rá. És milyen istenien szoktuk rá nyomni a táncpárommal. Kicsit még mindig sajnálom nem velem jár. Na de ez azt hiszem természetes. hisz ki ne szontyolodna el, ha egy olyan nő, akiről azt gondolja minden olyan tulajdonságal rendelkezik, amit ő keresett egy nőben nemet mondana neki. És ami még "szomorúbb" már tök kezdem elfogadni. Minden csak idő kérdése. Azaz hülyeség az, hogy "Van amit nem gyógyít meg az idő sem..." Mert igenis mindent.És furi hogy mondjuk alig egy év alatt odáig jutottam vele, hogy
1.chapter: Tetszik.
2.chapter: Majdnem mindent megtennék érte, hogy enyém legyen.
3.chapter: kiderül nem lesz, bár csíp és kedvel. De ennyi.
4.chapter: És én ezt elfogadom. Barát marad.

Szóval az élet furi dolgokat tud produkálni. Csak az a baj, ha ez nem csak egy nővel fordul elő. Az ember balszerencsefia elgondolkozik, hogy valami nagy baj van vele. Értsd valamit nem jól csinál. Főleg, hogy akinek meg ő kell, az neki nem kell. Lehet nem jó az imidzse. Vagy legalábbis a kifelé mutatotton kell változtatnia.Hát most megpróbálok. Mondjuk úgy ha ez az állás összejön, akkor ingyenélő pereclopóból átkerülök a dolgozós pénzkeresős emberek közé. Pedig jól érzem magam így is. Leszámítva hogy nincs sose pénzem.Ill nem annyi amennyi szükséges lenne ilyen életvitel mellett. De tök jó társaságban vagyok, csípem a haverokat, és remélem ők is engem. De bármilyen kis fiatalossá tesznek is, már nem az én korosztályom. Illene már onnan lelépni. És új emberek, új élet. Jól hangzik nem?
És ami a legfontosabb új emberek új élet. Új komoly barátnő. Furcsán hangzik ez így tőlem (nektek nem, hisz nem ismertek) de kell már valaki. Akit szerethetek, aki szeret, aki enyém és én a tiéd.

Ha meglesz, boldog leszek. Így is. De valami, valaki hiányzik. És én csak keresem....

J.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat