Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

m0s naplója


m0ski [2096 AL], gazdája m0s
2004. december 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2096
2004. december 14.

Hey mindenkinek!

Hirtelen felindulásból asszem elkezdek teve style blogot írni, hogy maradjon utánam valami az utókor számára, meg hogyha neadjisten vki kiváncsi arra, hogy ki vagyok mi vagyok, élekhalok micsinálok, akkor itt tudja olvasgatni ;)
Állítólag valami történt velem, mert tegnap is és mai is állítólag úgy pezsgek mint a kicsi Plusssz. Az is igaz, hogy szombat óta nem lehet panaszom a napjaimra. Szombaton egy lightos de jó buliban, vasárnap pedig moziban voltam. Egy barátommal megnéztük a Bridget Jones 2-t, és szinte fetrengtünk a röhögéstől :) Hozzátartozik, hogy kb 10en voltunk a legnagyobb teremben, szóval laza családias hangulat volt.
Szerencsére tegnap este se kellett unatkoznom, mert este felhívott 2 barátom, akikkel mostanában elég sokat lógok együtt, hogy menjek el velük beülni valahova. Na hát nekem se kellett kétszer mondani :)
Ma pedig szintén nem punnyadás, mert itt volt az egyikőjük és összeválogattunk egy csomó rázós latin-house zenét, amire majd a hétvégén Pesten fogunk nyomulni.
Így az alvásidő közeledtével alábbhagy a pezsgés, de érzem, hogy holnap újra kezdődik, így még a munka is elviselhetőbb.
Szóval pezsgésre fel, és mindenkinek további szép estét :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat