Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


Titánia [103003 AL], gazdája Kata
Decembertől januárig

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103003
Decembertől januárig

A műcsókos jelenet jó lett, nem volt balhé.
Gergőt sajnos le kellett cserélni a barátnőmre, mert nagyon sok dolga lett és sose ért rá. Azóta elklészült a teljes képregény és már be is lett adva osztályzásra, kíváncsi vagyok hanyas lesz!
A karácsonyi ajándékok jók lettek, bár sok dologban közösködtünk tesómmal és anyuval. Szegény Jézuskára számítottam, de egész sok mindent hozott: discman, 4 Agatha Christie könyv(ebből egy angolul) és egyéb apróságok.
Mivel karácsonykor enni kell felszedtem 1-2 kg-t, de tavasszal majd leadom.
26-án szerelmemnél voltam ebédre és náluk is kaptam ajándékot! Nagyon kedves a családja!
29-én meglátogatott kedvenc levelezőtársam, nagyon jót beszélgettünk. Mikor kiértünk a vonatához, csak kupés vagonok voltak és azt mondta nem hajlandó ezzel hazamenni, így lementünk és vett IC pótjegyet és azzal ment haza!(bolond pesti ürge) Hozzátette hogy még életében nem utazott IC-vel. :) Tök jó híreket hozott: a barátnője már nem féltékeny rám! Sőt ha felengedtek volna akkor szívesen várt volna! lehidaltad, de nagyon örültem, nagy megkönnyebbülés volt! Tőle is kaptam ajándékot: 2 dvd (házi, nem bolti) és én is ilyent adtam neki! Pokoli nehéz neki ajándékot adni!-gyűlöli a mütyűröket, figyegőket.....-
Szilvesztert páromnál töltöttük, 8-an voltunk, 4 szerelmespár, kareokéztunk, filmet néztünk meg vicces videókat, játszottunk kereszt-egyenest és szivárványrajzolóst. Majdnem lemaradtunk az éjfélről is! Hajnal ötig bírtuk! Egy csepp pia se csúszott le a torkunkon, anyum szerint mi voltunk a legfurább bulizó társaság a városban!
Délután anya amikor beszárította a hajamat(rájött a gondoskodhatnék) oilyan közel tartotta a hajszárítót a hajkeféhet hogy megolvadt a műanyag, bele a hajamba, szerencsére nem látszott! Ja és a hajhabtól is ragadt a hajam!(elvből csak sampont tennék rá semmi mást, de anya......) Szóval jó mérges voltam+ még azt is meg akarta mondani mit vegyek fel és azzal jött nincs bennem semmi igényesség, mert nem akartam csillogó harisnyát felvenni(Danim utálja).szerencsére nem volt rám jó a fémszálas! :P
Tök jó volt Dani mellett aludni! Tervezzünk engedélyt kérni havi egy egymásnál alvásra, de kérdés megengedik e, ill. én merem e megkérdezni kőkori elvekkel bíró őseimtől!
1-én du.5-kor értem haza. Alig éltem még másodikán is tök fáradt voltam.
Két hét van félévig. Az átlag 4-es meglesz, de ez se fog nekik tretszeni, én meg teszek rá! A héten biosz és töri tz! Blee!
mára ennyit, mert elkopik az ujjam!

u.i.: másik tevém férje(exem) nem bírja már gondozni tevécskéjét és átveszem tőle! teve mami lettem! :);):P Több teve azért nem kell!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat