Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nikolett naplója


Andor drága [132886 AL], gazdája Nikolett
2005. február 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/132886
2005. február 5.

sziasztok karitagk!!

tegnap sajna nem volt jó a csetem és csak 4ember jött de nem baj sok kicsi sokra megy!Ma 1 kuki napjnak egy részét írom le ez hülén hangzik de nagyon jó amugy!

Fütyi Willi egy napja:

6:30
ébresztő ez a fickó soha nem ébred fel?akkor kinyújtózkodom megmerevedem,hogy ezzel is köszöntsem az új nap hajnalát-vagy legalább a wct-ő pedig tudomást sem vesz rólam!hhhaaalllóóó!huh most a takaróra mutatok.Mindjárt megint meg kell hajolnom,amikor pisilni megy.Péniszjóga.Végre a wc.ahhhh...ez jól esett.De most őszintén elég kemény egy pénisz élete.Mindennap ugyanaz a nóta.Vagy egész nap elvok zárva mint egy betörő,kapukulcsok és aprópénzek macerálnak és gyötörnek,vagy ráznak.No igen azért be kell valjam néha egész jól esik.Valahogy mindenki vágyik egy jó erős kézre...

6:45
UTálom ha gocogni megy utálom utálom utálom.Ilyenkor legszívesebben elbújnék.Boing Boing Boing.Hé olomláb nem bírnél még kemélyebben felugrani?!Másrészről viszont sokkal rosszabb lenne ha biciklizne.Olankor mindig aazt gondolom hogy mért nem tiltották még be ezt a sportágat a fiúknak?

7:25
oh oh!Most választja ki hogy mit vagyen fel jajj istenem add hogy egy bő zsebes naci legyen!ó nem már megint az a szűk farmer!Franca! mért teszi ezt velem? Mit gondol ez a srác mien ez itt nekem?Segítség valaki értesítse a greenpeacé-t SZABADÍTSÁTOK KI WILLY-T

na hát mára ennyi willyből de holnap még folytatom A ROHADT QURVA ÉLETBE MEGINT NEM JÓ A CSETEM ez nem lehet igaz!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat