Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Inci naplója


Meserelmes [196519 AL], gazdája Inci
hülye pasik!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/196519
hülye pasik!

Most jól érzem magam:) Átaludtam fél napot, de ez most kellett is, nagyon jól esett, de leginkább az volt jó benne, hogy nem kellett azon aggódnom, vajon mi mindent halasztottam el emiatt, vagy mit nem is csináltam meg. Na ez az igazán jó!

Ami meg a pasikat illeti: nem pasiundorom van, csak pasisgondolkodásmód-undorom maximum, van pár olyan dolguk, ami számukra teljesen egyértelmű, és jogos, (merthátugye ők Pasik, így az a természetes, ha úgy is viselkednek, ahogy elképzelik, hogy a macsó hímnegyedeknek viselkedniük kell!)...ééén meg ezek előtt csak állok tétlenül, értelmetlen fejjel, karjaim széttártan lebegnek, és egyszerűen képtelen vagyok ezt megemészteni!

"Isten megteremtette a férfit, teremtett neki fejet is, farkat is. Épp csak elfelejett mindkettő számára elég vérmennyiséget biztosítani, így most egyszerre csak az egyiknek jut..."

Uraim, könyörgöm, ugyan miért és kinek van szüksége arra a durva és szexista farokirányítjagazdáját gondolkodásmódra??! Mi lenne, ha néha a fej lenne a gondolkodási központ?!......

Lehet, hogy még kevésbé tudnánk kiigazodni rajtatok.... :/




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat