Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Glomer naplója


NEObaba [81410 AL], gazdája Glomer
II. félév eleji élmények

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81410
II. félév eleji élmények

II. féléves élmények

9 lapot írtam ma valszám előadáson és még ennyit gyakszin ráadásul a fő fő fő gonoszt kaptuk számvitelből ráadásul az igazgatóság tagja a vérszívó! rögtön azzal indított hogy minden rémsztori és rémhír amit vele kapcsolatban eddig hallottunk szóról szóra igaz! Kicsit megnyugodtunk:( Előttünk még ültek pára az első sorban és a tanár nagyon pásztázott a sorok között: Ekkor felidéztem Dr Szöszi című filmet: " nézzünk valakit a veszélyzónából"! Amikor befejezte a bevezető monológját magáról elkezdte az anyagot és kijelentette hogy azt akarja hogy ez legyen a legjobb évfolyam és mindne órán számonkéri a leadott szerintem kb 10 oldalt:) izgi lesz ekkor leírtam nyomtatott betűkkel Timinek ugyancsak Szösziből: AKKOR KEZDŐDJÉK A VÉRFÜRDŐ!!!! Majd meg fulladt szegényke annyira odaillettek ezek a beszólások az tanár mimikájára!:) Iszonyat volt:)
Ráadásul a filozófia tanár is egy nagy hülye! A szobatársnőm Judit előző félévben teljesítette ezt a tárgyat és a kommunikációs tanára egyszer megkérdezte hogy mi lesz a kövi órája, erre ő: filozófia:( erre a tanár: őszinte részvétem már egyszer én is végigültem a tanár úr óráját! Judit mindig azon a napon úgy jött haza mint akinek kiszívták az agyát! Nem akarom ezt a saját bőrömön tapasztalni! Órán a hátam mögül fél óra múlva már azt hallottam hogy csajok játszunk ország várost, meg hogy ki akar velem ötödölőzni? Mellettem olyna művészi rajzok születtek, hogy még anyu sem tud olyat kreálni egy hoszabb telefonbeszélgetés alkalmával! Kifejezetten kreatívak az emberkék:P
statisztika tanárnak bikratürelme van:P ( Judit kommunikációs és angolos és van egy csaj és ő volt a videón a főkurva amit gyakorlaton kellett kisfilmet forgatniuk:) Iszonyat az a csaj egész órán mereven és hangosan röhög és alig tudja visszatartani! Nem lehet tőle figyelni! A tanár rászólt hogy minden órán ilyen élénk vagy csak őt tünteti ki a különös jókedvével?:) Na erre dőlt mindenki:) Jófej az a tanár! Jól magyaráz és iszonyat nyugodt:) mi szintünkön a KAPPANÉK ( a csajt kappanhangúnak hívjuk mert olyan a csaj mint egy jó mély pasi szinkronhang) és ott alapoztak a bulira és csak éjfélre hordták el magukat a La Baron-ba:) Mi meg szenvedtünk mert ők a Britny Spears Fun Club és mindig a Britny gagyi nyávogós számai mennek full hangerőn meg Orsi meg Bizö Boys meg hasonló gusztustalanságok:) Egyszer csuma hangerővel valami metált vagy kemény rock-ot vagy punk zenét kellene az ajtójuk előtt játszani mi meg arra alapoznánk:P :)))) Kis ZÚZÓS zenével:) El tudjátok képzelni hogy olyan mintha egy kiélt pasi hang énekli magas C -vel a Brtitny számait! Kegyetlen:P :))
Egész hazafele úton valszámmal kínoztam magam! Tök jó volt mert előre átnéztem a dolgokat és tudtam hogy miről beszél a tancsi:)
És hogy ki ne maradjon, természetesen a háziállataim még mindig arra az órára jelentkeznek amin én vagyok:) Boldogítanak jelenlétükkel:)
Még nincsenek jól idomítva de lehet már nem is valami fejlődőképesek:)
Tök szuper:) az A3-ba fogok járni:) (Fitness és edzőterem) nagyon buli lesz:)
jajj volt egy nagyon nagy! A tanár éppen nagyon benne van a monológjában valszámból, egy gyerek akkorát büfögött hangosan hogy vízhangzott a teremben:) erre a tanár úgy mondta mintha a definícióba passzolna MAGA DISZNÓ mindenki kifakadt a föhögéstől hogy még vannak ilyen unintellignes állatkák:)
Ja és a legjobbat még az elejéről kifelejtettem:) A számvitel tanár kötelező Tankönyvnek kijelölt 1 -et és 3 ultravaskos féldatárat hogy nem lenne hátrány ha mindet benyalnánk és kidolgoznánk:) Hát nem szakadt senki sem a túlzott jókedvtől:)
A valszámtanár hasonlóképp csak az 4 példatárat és 2 tankönyvet szorgalmazott:)) Tök jó:) :P hihihihiih
Ja! Tesin már megint azzal csesztet a tanár hogy jövőre mennem kell versenyre úszásból! Már az agyamra megy!!:((( Grrrr!:(
Meg hogy mi lenne ha tollasból is többször mennénk és versenyszerűen játszahatnánk-> valószínű!!!:(




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat