Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edina :) naplója


Dr.Lojla [111053 AL], gazdája Edina :)
Ebben 2 napomat sűrítem össze..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/111053
Ebben 2 napomat sűrítem össze..

Cijjasztok!!!
Bocsi,hogy tegnap nem tudtam írni a naplómba,de nem volt időm. 1 napig nem írok és már számonkérik?? :) Ezt tudja,hogy kinek irtam! A tegnapi napomról ennyit: Voltam suliban meg minden és úgy volt,hogy tanítás után bemegyünk a barátnőmhöz a kórházba,mert szegénykém kórházba került és emlékezet kiesése van.Kíváncsiak voltunk,hogy melékszik-e ránk!!!? Mondták már páran,hogy negem nem lehet elfelejteni,de aki nekem a legtöbbet számítja/számította neki mégis sikerült. Sz'al szerintem ez nagyon nincs igy... Aztán nem engedtek be,mert rosszul volt.. Hazamentem a haverokkal aztán elmentem otthonról. Nem túl sokat voltam tegnap otthon,mint máskor sem ,de aki ismer az ezt már megszokta tőlem... :)) A haverokkal voltam egész végig és tök kircsi volt,állatian éreztem magam. Ennyit a tegnapi napomról.
Most jöjjön a mai napom: Ugy kezdődött,hogy felkeltem,elkészülődtem meg ilyenek és bejött értem a barátnőm,mert jellemző rám,hogy elalszom és lekésem a buszomat. Kimentünk a hévhez és valami szar miatt elakadt az 5:45-ös hév és a 2 hév amit utána inditottak ott állt mögötte. Sz'al már 7 órakor úgy volt,hogy hazamegyek a francba mert igy is már 1 órája vártunk a hévre,de amikor telefonáltam az anyumnak,hogy jöjjön értem a rohadt hév megjött... Beértünk volna az 1. órára késve,de tudod kinek volt kedve bemenni, főleg hogy 1. óra: kémia tz, 2.óra irodalom felelés,legalábbis azt mondta a tanár előző órán, a 3. órára meg azért nem mentünk be mert a barátnőmék német dogt irtak volna... Helyette elmentünk a lurdyba ott beültünk a mc'-be,minezt persze bandástól. Voltunk vagy 20-an biztos,16 pasi, 4 lány... Gondolhatjátok :)) Aztán 1/2 11-re bemnetünk a suliba ,tök feleslegesen,de legalább ott is voltunk :))
Du. segítettem az anyuméknak összepakolni a cuccaikat,mert holnap lelépnek. Ki nem segítene nekik főleg,ha arról van szó,hogy elmennek... :))) Este bejönnek értem a haverjaim,mint minden pénteken,sz'al ezeket nem is fogom mindig leírni és előszőr az állomásra megyünk ki,megvárjuk a hévet,mert jön pár span miklósról is és utána megyünk a kultiba,mert táncom van... Megvárnak meg minden,addig ott vannak ők is és utána vagy átjönnek hozzánk vagy elmegyünk valahová. Este 10 körül vagy esetleg 1 KICSI :) késéssel hazaérek. Anyémák mindig addig engednek ki,de persze én sosen vagyok pontos. :)) De ha kell persze tudok én pontos is lenni,meg komoly... Azt a felemet nem is ismeritek,akkor aztán... Majd megfürödtem és lefeküdtem... Ennyit az elmult 2 napomról,bár nem irtam le mindent,akikkel voltam ők tudják.... :DD
Puszi mindenkinek,főleg zozojbnak,meg az összes haveromnak....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat