Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nóra naplója


Sivatagi Veszedelem [24927 AL], gazdája Nóra
2005. február 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/24927
2005. február 26.

Halihó!
Hmmm.. Eltelt már egy kis idő, amióta nem írtam. Dehát nehogy azt hidd, annyira könnyű az élet. Gondok a géppel, időhiány... Na nem mentegetőzöm!
Most itt vagyok, kicsit más lettem fél év alatt, de azért még nagyjából tudom, mit is kellene ide írnom. Ezért nem fogom azt írni!
Nem is akarok nyüglődni, hisztizni(mert azért ennyire nem változtam meg...), csak egyszerűen pár mondatocska, hogy tudd, nem felejtettelek még el!
Túl vagyok az első szemeszteren, nem volt éppen túl laza dolog, de meg lehet csinálni, remélem, fél év múlva is így mesélek a mostaniról is.
Annyi mindent mondanék, és mégse tudok semmit. Minden esetre, az adott pillanatban tűnjön bármi is pocséknak, visszanézve, az a helyzet úgyis jobbnak fog tűnni, mint a jelen! Tapasztalatból bezsélek...
Na jó, azért télleg jobb most talán egy hangyányival, mint azt régebben hittem. Klassz az albi is, meg a lakótársak, imádom őket, csak el ne mondd nekik, mert még elszállnak!:)
Pasik:katasztrófa. Szingli fiúk ide, ha barinőt akartok, mert ha kicsit is bejöttök, összejöttök egy másik csajjal, még ha előtte akkora lúzerek is voltatok, mint én... Ma ráadásul pletyóztak az exről. Imádja a barátnőjét, és az is viszont Őt. Már elengedtem, mégis rosszul esett...:( Néha nagyon hiányzik!
Na talán megyek is, jobb, ha nem kezdek lelkizni, mert nem akarok, meg már különben is írtam az SOS.Jóbarátnak! Remélem, nem akad ki rám nagyon... :) Előre is bocsika Tőle!
Na majd tán fél év múlva írok...
Pusza



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat