Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Mégsem tavasz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Mégsem tavasz...

15:58
Hát most megbuktam, mint időjós: visszajött a tél... bezzeg tegnap, amikor nappalos voltam a kórházban, hétágra sütött a nap, és jó idő volt. Most meg... kész Szibéria.. :P

Ráadásul álmos vagyok, pedig elvileg 9 órát aludtam egyhuzamban, és még utána is lustiztam reggel.. a netem meg csigalassúságú, de egyszerűen már borzasztó.. nem is sokat vacakolok mostmár vele, nem állapot, hogy majdnem negyed-fél percig kell várni, hogy egy-egy oldalt behozzon. Nem baj, remélhetőleg akkor ma megcsinálom a képekről a lementést, amit már régóta akarok, este meg úgyis tv-zni fogok.

Bizony, ma este végre lesz a tv-ben az Egy csodálatos elme :) láttam moziban, nagyon jó film :) alaposan el lehet rajta gondolkodni..

Tegnap meg a Megasztáron háborodtam fel picit.. szegény kiesett kiscsaj, pedig olyan jót énekelt ahhoz képest, hogy milyen beteg volt, és mégis kipottyant. Hát ja, ez az élet..

Holnaptól meg "hurrá", ismét iskolás hét.. jaj, most jut eszembe, fel kellene hívni egy nagyokos valakit, aki tudja, hogy most éppen hol leszünk, mert a fősuli úgy látszik, csődben van, és még egy tájékoztató levelet sem bír megírni, hogy hová is kell menni órára, ha már egyszer kitoloncolt minket a fősuliról...
nemakarokiskolábamenni... :*(

Na mindegy, így meg dolgozóba nem kell menni.. most rengeteg a fekvő beteg, meg az infúzió, meg a stb, szabin van azt oszt. vez. főorvos, és most cincognak az egerek (azaz a dokik... megint addig fogják bent tartani a sok szegény beteget, amíg vissza nem jön a főnök, és kiadja az ukázt, hogy egy beteg - egy hét..)
Két tápszondás beteg is van.. úgy sajnálom szegényeket... semmi kommunikáció a külvilággal, csak fekszenek, és ha nem lennének etetve szondán át, és nem lennének ápolva, már rég meg is haltak volna.. és őszintén.. hát lehet nekik ez lenne a kíméletesebb dolog, mint mesterségesen életben tartani őket..

Na nem szomizok tovább.. most túlontúl fáradt vagyok bármi vidámságra.. pedig nincs rossz kedvem vagy ilyesmi, csak épp mindjárt el is alszok itt.. pedig az esti filmet meg akarom nézni :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat