Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Filome naplója


M_Ilka [50559 AL], gazdája Filome
...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/50559
...

Ez a nap se tart már sokáig... még kb. 22 perc van belőle...
Amiből azóta már 2 eltelt...
És azt is tudom, hogy ez a nap ez alatt a 20 perc alatt sem válik szebbé... Pedig ha belegondolok, egész jó kis nap volt ez a mai... Meg a tegnapi is... Meg a csütörtök is, mivel nem írtam művtöritémazárót, a Tartuffe-öt se olvastam el, meg geoometriát se ismételtem (pedig szeretem...) ... Ja, és 11-kor keltem... És ezekből, meg kétoldali iskolaundorból kifolyólag nem mentem be... Na jó, csak nem kell szorgalmasan reklámozni... Nem szoktam én lógni, és ez se számít annak (annyira...) ... Csak hát az emberi szervezet nagyon nem bírja alvás nélkül... Fél 8 után pár perccel felébredtem ugyan, de háromnegyedre úgyse értem volna be, nem is készültem semmilyen tantárgyból, annak meg abszolút semmi értelme nem lett volna, hogy emellett még el is késsek... A dupla angolt egy kicsit sajnálom... (rajtam kívül kevés hülye akadhat, aki jó 5letnek tartja, hogy legyen 7.-8. órában angol, mert mostanában soxor elmarad... De hát ez van, én már csak ilyen vagyok... Pedig nem vagyok stréber... Bár, minden viszonyítás kérdése... De én strébernek azt tartom, aki minden nap, minden tantárgyat szóról szóra szorgalmasan megtanul mindent... Aki meg szimplán aggyal született, szorgalom nélkül, az kérem szépen a zseni... látásmódom szerint... Akinek meg mindkettő jutott, az vegyen nekem Hondát!
De ezen ne sértődjön meg senki! Tudtommal demokráciában élünk, szólásszabadság van, elvileg... mert hát ezt nem soxor lehet érzékelni... Mármint én nem a kereskedelmi tv-k szólásának szabadságát tartom fontosnak... Az úgyis csak butít... kb. mint a cigi... Öl, Butít, és 1-2 esetben Nyomorba dönt...)

Nah, már csak 5 perc... Már annyi sincs a friss, ropogós percekből holnapig...

Jah, történt ma jó dolog, hátha van még időm ma leírni... Egyik oszttársam ex-teveférjének az egyik haverja az én egyik kedves ismerősömnek a volt oszttársa... Na, micsoda felfedezés!!! :o)))

Már csak alig 3 berc... lassan meg kéne nyomni azt a "Bejegyzem!" felirattal ellátott kis funkciókkal alig rendelkező izét...
Na jóccakát mindenkinek!!!
már csak 1 perc... és holnap lesz!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat