Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Beatrix naplója


PiciPömi [143282 AL], gazdája Beatrix
2005. március 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/143282
2005. március 16.

Hy all!
Na akkor kezdjük a legelején Beatrix vagyok és 150 valahány nap után ez az első, hogy írok a naplómba.
Magamról írok "egy-két" gondolatot. Szeretem az állatokat. Pl. ma volt a Híradóba az, hogy megölik a fókákat és mutatták is azt, ahogyan fejbeverték őket...rémes volt!!! Ezek szerintem borzasztó dolgok. Ilyenkor mindig pityergek. Mondjuk ha boldog vagyok, akkor is tudok sírni. :))) Imádok tervezgetni szeretem a kreatív dolgokat, ezért lakberendező szeretnék lenni, bár még nem néztem ki a fősulit!!! Keveset tévézek, a Barátok köztöt szoktam nézni (Miki is the best!!!), na meg a Megasztárt bár, amióta Pál Tomi kiesett nem érdekel ki fogja megnyerni, mert szerintem messze neki volt a legjobb hangja. Odavagyok a kicsi kocsikért, alig várom, hogy meglegyen a jogsim. Elfogadnék egy Micrát vagy egy új kis VW Beatlet. Szabadidőmbe (már ha van) leginkább eljárok moziba vagy színházba a barátommal. Most, hogy itt a jóidő sokszor megyünk el sétálni, vagy csak ketten vagy visszük a kutyát is!!!
A narancssárga mindenek felett!!! Imádom a meleg színeket NARANCSSÁRGA, piros, citromsárga, bordó, vörös. Ezek nagyon jók. Nem hiába vannak ilyen dekorációk a szobámba. Nagyon szeretek shoppingolni, de egyeltalán nem vagyok "kis milliomos plázacica, aki mindenn nap más ruhába vihorászik a kis cicababa barátnőivel és illegeti magát a sok faszi előtt". Ez igénytelen dolog! Legjobb barátaim/barátnőim nincsenek, ugyanis állandóan csak a sok kavarás megy. Még így is, hogy senkivel nem beszélem meg a magánéletemet, állandóan a légbőlkapott plátykákat terjesztik a kapcsolatunkról, a magánéletemről, hát még mi lenne ha elmondanám fűnek-fának az egész életemet. Nem kell ez. Az egyetlen ember, akinek elmondok mindent és, akiben maximálisan megbízok az a BARÁTOM!!!
Nincsen ilyen, hogy kedvenc zenei stílus. A rockot sosem bírtam igazán, punk korszakom sosem volt, a többi zene az jó "tisztelet a kivételnek".
Szeretek olvasgatni, bár manapság a törikönyv az estimese! :((( Nagyon bírom a kalandfilmeket, meg tudjátok azokat a varázslós harcolós filmeket. A legjobb színészek: Nikol Kidman, Johnny Depp és Antonio Banderas.
Még, amit szeretek, azok a virágok (legjobban a Sötétsávos vrízea és a kála).
De a világon mindennél fontosabb nekem a Szerelmem!!!

Na ennyi jött össze!!!! Puszi mindenkinek

u.i.: Bocsi a helyesírási hibákért!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat