Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

isipi naplója


psota irén [77798 AL], gazdája isipi
2005. március 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77798
2005. március 31.

tyű!

nagyon tavasz van! érzem a legapróbb sejtemben is, és egyre jobban rá kell jönnöm, hogy utálom én a telet, de rendesen.
a nagy punnyadásban mindig felszedek némi súlytöbbletet, és ilyenkor tavasszal kell szembesülnöm vele, hogy "megseggesedtem".
mondjuk észreveszem én ezt magamtól is, de ha még fel is hívják rá a figyelmem, akkor Cyrano szavai jutnak eszembe: "mert magam kigúnyolom, ha kell...." satöbbi satöbbi.(tudom tovább is, de nem írtam le) szóval azért ilyenkor bevágok egy unalmas fintort az illetőnek, nehogy azt higgye már, milyen vicces dolog ez.
szóval égjen a zsír! :D húsvét óta nagyon mértékletesen eszem, mondjuk előtte halálra halmoztam a kulináris élvezeteket. szerintem anyukám kevés ideig szoptatott engem, mert orálisan fixált vagyok:)))) nem éhségből eszem, hanem csak úgy azért, mert csak.
nem is érti meg ezt, aki csak úgy finnyázza az ételt.
nemsokára lesz a szülinapom. ennek örömére vettem két pár cipőt. azért kettőt, mert az első már nem tetszik. én úgy nem bírtam régebben az ilyen hülye női szokásokat! errefel, nem lassan én is ilyen lettem?! ahogy öregszem, egyre többször mondom ezt magamban: egyszer élünk! és megveszek mindent, amit szeretnék.
régebben nem voltam ilyen. ezt Freud biztos megmagyarázná. tudom, hogy gyenge az egóm. ezt abból is leszűröm egyedül, Freud segítsége nélkül is, hogy majdnem minden reggel elkések a munkahelyemről. nem sokat, csak öt percet. egy kicsit kellene csak gyorsabban készülődnöm, de az egóm mindig azt mondja: Ó... most
miért nem fordulnék vissza az ajtóból, hogy még ezt-ezt bedobjak a táskámba, vagy Ó... és ez a súlyosabb...miért ne kapcsolnám be a számítógépet reggel, rögtön szemkinyitás után, még fürdőszoba előtt... ezek mind emberi gyengeségek. de mazochista vagyok, és szeretem, ha kicsit izgulnom kell, észreveszi e a főnök, hogy késtem! és ha nem veszi, akkor jól indul a napom:D

kétszer voltam parapszichológusnál, aki test-lélek harmonizációval (ööö) és masszázzsal (egészségügyi!!!) foglalkozik.nagggyon jó volt!
napok óta annyit alszom, mint a mormota. el kellene mennem megint, hogy kapjak tőle bioenergiát. ezt a részt biztos nem is hiszi el mindenki, az kérem klikkeljen a kis ikszre! igen, én rendesen éreztem, ahogy átjárja a testem a zenergia! (kérem kapcsolja ki!) :D
igen....ez nagyon jó ötlet, vállon is veregetem magam érte! fel fogom hívni, és kérek időpontot.
most más nem jut eszembe.
dzsízösz....
és még én vagyok hallgatag.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat