Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Łeopard naplója


Leopard [138544 AL], gazdája Łeopard
Én

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138544
Én

Az utóbbi időbe nem sok mindent írtam a naplómba, csak 1-2 sort.
Visszaolvastam azt amit régebben írtam,akkor amikor a tevém ’ fiatal ’ volt,és amikor még csak 1-2 haverom volt itt. Azóta mennyi minden változott,még én is;)
Mostmár több 'tevét' ismerek,van amelyik haver,van amelyik utál,van amelyiket én utálom...;)A legtöbb az haver,nem sok személy van akit utálok itt, legalábbis a haverokhoz képest nem sok. Régebben kevesebbet is voltam a cseten,na meg itt. Több időm is volt,többet voltam kint,többet sportoltam...
292 napja él ez a tevém,292 nappal ezelőtt voltam teljesen más,talán akkor 'jobb' voltam,de nem biztos ha lenne valaki aki azóta ismerne az lehet hogy tudná de hát nem nagyon van még olyan lény itt.
292 nappal ezelőtt még a gépem is más volt;),292 nappal ezelőtt más életet éltem,más volt minden. Lehet hogy akkor jobb volt nekem, én mégis úgy érzem így jó ahogy most van. Persze voltak akkor is gondjaim, és az se volt tökéletes élet. Bár az biztos kevesebb dologra kellett figyelnem. ;)
Régebben minden más volt. Végülis az is jó volt,ez se rossz,csak más. Más élet,és ez a 292 nap nem olyan nagyon sok idő. Ha 292 nap alatt enyire meg lehet változni mi lesz késöbb?;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat