Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibi (Hi) naplója


Hilmar [101396 AL], gazdája Tibi (Hi)
2005. április 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101396
2005. április 27.

azé nem írok mostanában a naplóimba, mert fárasztó napjaim vannak, tehát épp, hogy csak arra marad időm, hogy a számítógépen, azaz az interneten megnézzem a sok sok tevémet, és ellássam őket, meg talán játszak is velük, és a levelekre válaszoljak... :o) szóval, írjatok levelet, kérdezzetek, és én válaszolok rá! :o)

Egyik tevémnek egy "Teve Club főnök" nevű tevegazda írogat a Teveclub nevében, hogy "felszólít", hogy azonnal küldjem el neki a tevém adatait, mert különben kitörlik a tevémet... először, s másodszor még helyesírási hibákat is ejtett a kis tevetolvaj, aztán már csak hivatalos felszólításokat küldözget, hogy azonnal adjam meg az adatait, mert baj lesz. A disznó, még fenyegetőzik is. Szóval írtam neki pár udvarias választ, majd egy nem túl udvarias levelet is, de az sem érdekelte, csak ír tovább, a helyesírási hibáival.
Nos, mint tudjuk, a Teveclub, az általa leírtak szerint, bármelyik tevéhez be tudna lépni vész esetében, mivel ő a Teveclub, a Teveclub programozója, így tőle "függnek" a tevék, általuk létezhetnek a virtuális síkon e www.teveclub.hu domain alatt. Szóval röhejes bármiféle tevés követelés, és fenyegetés, amit kapok, mert a Teveclub, mint KÖZTUDOTT, felkiáltójeles levelekkel tájékoztat bennünket mindenről, amiről úgy gondolja, hogy tájékoztatnia kell. Szal kis csaló, meg csaló jelöltek, ne velem kezdjetek ki, mert én nem dőlök be nektek, tőlem nem tudtok tevét lopni. Ti meg, kedves közönség, s tevetulajok, hallgassatok rám, tegyétek tiltólistára az ilyen követelőző, és fenyegetőző tevetulajokat az első levelük után! :o) Ott a helyük. :o)
Szép napokat, kedves tevetartók! :o)))
Tibi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat