Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

nojjémi.hercegnő || almalány naplója


liladínó.nojjémi [125333 AL], gazdája nojjémi.hercegnő || almalány
Szeretet... :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125333
Szeretet... :)

Tegnap este óta már ketten rágják a fülem, hogy írjak valamit ide.

Jelentem fogok írni. Csak még nem tudom mikor, mert bár van, és lenne is miről írnom, de valahogy mégsem visz rá a lélek. Szóval tessék türelemmel lenni még kicsit. :)
Addig írock kicsit a szeretetről, kicsit viccesnek fog látszani, de szerintem igaz...



Szeretet:

A szeretet energia. Energia, ami mindenkiben ott van. Energia, ami akkor ér valamit, ha folyamatos körforgásban van, ha adjuk is, és kapjuk is.
Azt hiszem, mindenkiben meghatározott mennyiségű lehet egyszerre, ami persze személyenként változó, és bizonyos dolgok is kihatással vannak arra, hogy ki mennyit tud egyszerre "tárolni" belőle. Ez most talán elég hülyén hangozhat, és talán zagyvaságnak is tűnhet, de talán meg tudom magyarázni...
Szóval a szeretet energia. Aki boldog az adja is, és kapja is. Talán észre sem veszi, de szinte áramlik rajta keresztül a "friss" szeretet. Talán a vízkörforgáshoz lehet ezt legjobban hasonlítani: Ha mozog a víz a természetben, akkor tiszta marad. Folyamatosan tisztul, és frissül. Egyszerre vígan csordogáló, jéghideg vizű hegyi patak, lassan tovahömpölygő, sejtelmes folyam és lágyan ringatódzó, végtelen óceán.
Ha azonban megszakad a kör, és valaki nem ad, vagy nem kap, akkor megreked a szeretet. Megreked, és megposhad, ahogy a víz. Ilyenkor lassan koszos, olajfoltos tócsává, rossz szagú, állott tóvá vagy algásodó, poshadt tengerré változik. Ez addig tart, míg újra be nem indul a körforgás.
Persze biztos vannak köztes állapotok is, de azok olyan színes palettát vonultatnának fel, hogy én most inkább mellőzném őket... Annak ellenére, hogy nagyon kevés ember van, aki nem ebbe a kategóriába tartozik. Csupán közelebb lehet egyik, vagy másik véglethez, de olyan csak igazán kivételes esetben lehet. Ez így van, legalábbis az alapján, amit látok magam körül.
Minden ember egy hihetetlenül sokfelé ágazó folyó, amely másik folyókhoz csatlakozik. Két folyó találkozása sokféle lehet. Érdekes, hogy néha olyan folyók között is gát van, ahol nincs szükség rá. Olyan helyen is pangó víz, holtág alakul ki, ahol még, ha lassabban is, de tovább folyhatna.
Néha jó lenne, ha jönne egy árvíz, és elmosná ezeket a gátakat...


--------------

hmmm... kissé elméjült érzések ezek..XD mostmá nemtudnék ijent írni...XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat