Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angelika naplója


Angyalka88KM [4846 AL], gazdája Angelika
2005. április 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4846
2005. április 30.

Több, mint egy hete nem írtam ide. Igazából nem történt semmi különös.
-Múlhét szombat-vasárnap otthon beteg voltam, ezáltal nem mehettem sehova.
-hétfőm laza volt nagyon. Csak a matek óra volt gázos...rég volt olyan unalmas óránk. Angolon az idegennyelvi estre próbáltunk, törink meg megint nem volt, mert ofő megint beteg. Ez nem meglepő. Mindenki meg van fagyva...ez meg kinyitja az ablakot, és beül elé egy szál semmibe.
-kedd: ismét laza nap, minden órán próba (nyelvórákon), szinte csak helyettesítés volt egész nap, vagy még az sem.
-szerda: Végre eljött az idegen nyelvi est napja. Nagyon vártam. Szintén próbáltunk egész nap. 5kor kezdődött az előadás. Nagyon rosszul voltam. Nem az izgalom miatt, hanem mert 2napja böjtöltem...nagyon vágytam már valami "darabos" kajára. Majdnem elájultam éneklés közben. Az "Aimer" nagyon jó lett. Büszke voltam magamra, úgy érzem kihoztam a maximumot, amit betegen kitudtam hozni magamból. Az "Angels" és a "Son of preacherman" is nagyon siker volt, de meg sem közelítette a tavalyit. De jók voltunk. A legjobbak. Ezt mindenki elismerte.
-csütörtök: 4órám volt összesen. rajz-fizika (3-4.), és matek (8-9.) Közte pár lyukas óra..nem gáz..legalább volt időm elmenni dokihoz. Jól lecseszett, hogy nem kellett volna énekelnem. Este kimentünk a Kom.napokra...ilyen punnyadás még soha nem volt. Alig van kinn valami, pláne valaki. Máskot bezzeg...
-péntek: Diáknap a suliba. Be sem mentem. Helyette elmentünk barátnőmmel Pestre megnézni a Dali kiállítást, Peter Weibel: A nyitott mű kiállításával együtt. Örültem, már korábban meg akartam ez utóbbit nézni, és most egyszerre megtehettem. A Weibel kiállítás eszméletlen jó volt. Minden terem másról szólt. Mintha másik világban lenne az ember. Nagyon tetszett. A Dali...hajjaj...szavakba nem tudom önteni, leírni azt az élményt. Látni kell. Zseniális képek, egy zsenitől. Mást nagyon nem lehet rá mondani. Másrészről eleve nagy élmény, ha az ember a kedvenc festője munkáit látja. Egyébként kicsit más kép alakult ki bennem most Daliról, mint eddig. És meg kell hagyni, a könyvillusztrációi sokkal jobban tetszenek a festményinél..pedig azokat is imádom. Rajongok értük...tényleg le vagyok nyűgözve. Sajna a délutánom már nem volt ilyen kellemes. Összevesztem barátommal...de nagyon. Szerencsére estére kibékültünk...de valójában még mindig dühös vagyok. Csak az esti buli kicsit feledtette velem.
-ma. Most távozom, mert megyek a Sörsátorba. Játszik a zenekar, és megakarom őket nézni, bár tegnap láttam a főpróbát. De ezt nem elég egyszer hallani.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat