Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

I. naplója


Osonka [144289 AL], gazdája I.
A szeretet ereje

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/144289
A szeretet ereje

Minden az életből és a szeretetből fakad. Még a félelem is a szeretet visszfénye, de a félelem csupán az emberek agyában létezik. Mindent agyunkon keresztül szűrünk meg. Amikor félünk, a félelem szemüvegén keresztül nézzük a világot. Ha dühösek vagyunk, a harag ködén át látunk. Érzéseink szűrőjén át érzékeljük a világot.
Szemünk tükrözi érzéseinket. Amikor féltékenység gyötör, mindent ebből a szempontból látunk. A dühös embert minden bosszantja.
A szomorú ember még levertebb lesz, ha borús az ég. Pedig az eső csupán eső, nem hordoz érzelmeket. Semmi okunk rá, hogy bármit belelássunk, ám a bánatos ember mindenre kivetíti érzéseit.
Aki a szeretet szemével lát, az mindent szeretettel szemlél. A fák, a vizek, az állatok mind a szeretet megtestesülései. A szeretet arra késztet, hogy betöltsük mások álmait, így eggyé válunk a madarakkal, a természetttel, eggyé válunk egyes emberekkel, mindenkivel. Láthatunk a sas szemével, vagy bármely más élőlényével.A szeretet összekapcsol a sassal és repülhetünk, vagy éppen zuhoghatunk, ha felhővé változtunk. De ahhoz, hogy megtehessük ezt, meg kell tisztítani elménket a félelemtől, és szabadon kell engednünk a szívünkbe zárt szeretetet. Ha szert tettünk erre a képességre, szabadon szárnyalhatunk. Bármit megtehetünk. Széllé vállunk, ha úgy akarjuk, és szétkergetjük a napot takaró felhőket. Ez a szeretet ereje.
(D.M.R.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat