Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2005. május 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2005. május 20.

Beírtam az elérhetőségeimet az Emma névregiszterébe. Nem is volt benne olyan sok név, mint képzeltem. Vajon mennyi névregisztere lehet?

Megint úgy volt, hogy előre örültem, aztán nem is tudtam vele beszélgetni. Én nem tudok beszélgetni. Viszont mindent jól kifigyeltem. Most Majorkán laknak a barátjával, ahol egyébként meleg szokott lenni, de most hó is volt ott, úgyhogy nincs szerencséjük az időjárással. És a barátja papíron még mindíg nem vált el a feleségétől. Ő angolt tanít magántanítványainak, a barátja meg szállodákban zenél. Ő szervezte neki a lehetőséget, ugyanis a barátja nem tud spanyolul, meg katalánul sem. A barátja mindent meg tesz érte, aki egyébként több mint tíz évvel idősebb, pl.: Majorkára költözik vele, és ezt Ő nagyon élvezi. Szerinte így a jó, hogy a férfi küzdjön a nőért, és ne fordítva. Szerintem ez így nem teljesen jó, de ez valószínű azért van, mert én nem vagyok nő. És szóbakerült még a leszbikusság is, ugyanis nyáron az Ildikó, meg az Adrien együtt mennek majd az Emmához Majorkára nyaralni. Persze nem úgy együtt. Ők nem leszbik, így nem is tudtak a témához hozzászólni. Ők bepasizni mennek. A Laci viszont azt mondta, hogy szerinte a leszbikusságban nincs semmi kivetnivaló. Hát hogy lehet ilyent mondani? Szerintem a jó nők ne legyenek leszbikussak. Inkább törődjenek egy kicsit velünk! Nem? ... Egyébként az Emma engem is hívott, hogy menjek, de a lányok nem mondták, hogy menjek velük, így én maradok. Biztos zavarnám őket a bepasizásban.

Szóba került még a Bódy Szílvi (alias bomba nő) 14cm-es bokakerülete, ami írtó kicsi. Eddig nem sokat néztem bokákat, de most majd nézni fogom. És szóba került a csontkovácskodás, amiben én szintén nem hiszek. De mondjuk ez nem jelent semmit, mert én az orvosoknak sem hiszek.

Legközelebb nyáron jövünk össze majd valamikor a Lacinál, a Fertő-tónál. Addig megprobálom majd magamat szoktatni a rövidnadrághoz. Egyenlőre mégcsak a gondolattal barátkozom: R Ö V I D N A D R Á G . Aztán ha sikerül, akkor megpróbálok majd a fürdőnadrág gondolatával is barátkozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat