Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sz.Katalin naplója


Mss. Katalína [139866 AL], gazdája Sz.Katalin
2005. június 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/139866
2005. június 8.

Tök jó! akit szeretek (Dávid) végre összejöttünk (megint) tök cuki! Na szóval...minden a 2 napos osztálykiránduláson kezdődött....az első nap Hortobágy volt az első megálló és ott egy szekéren "utaztunok". amikor a szekérre vártunk bnőm a tudomásom nélkül megérdezte Dávidot hogy járna-e velem....ő azt felelte hogy igen HA NEM LENNE BEA!(az akkori csaja) és 5 perccel később odajött hozzám és azt mondta:
"Csak járnééék, ha nem lenne bea!" én meg erre azt kérdeztem (szomorú lefelé néző arccal) hogy "miért van bea?" ő meg azt mondta hogy "hááát nem tudom"! amikor végre megérkezett a "MARHA GYORS" szekér, láttam hogy egész (hosszú) úton szomorú arccal gondolkozik, akárcsak én. mikor leszálltunk odajött hozzám ás azt mondta:"Gondolkoztam. Azért van bea hogy szakítsak vele!" hát nem édi?! jah...és nemsokkal később vett nekem egy nyakláncot"karkötőt... onnantól kezdve felpörögtek az események...
ez a kirándulás Május 26.-27.-én volt! és azóta szeretjük egymást, legalábbis legálisan:) naon szeretem! és örülök hogy ő van nekem! azóta már dobta az EGYKORI bnőjét! igaz még nem járunk, de minek elsietni?! kívánom hogy mindenki egy ilyen barátot találjon magának mint én:DDDDD (habár ilyen fiú nincs mégegy a világon)
;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat