Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Pötyusz naplója


Pötyusz [1673 AL], gazdája Pötyusz
10. naplóbejegyzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1673
10. naplóbejegyzés

Már a tizedik.... egy kis morbid humor:

Üze-net

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteket töltötték 20 évvel ezelőtt. Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelba, ahol a szobában egy számítógép is volt, nem úgy, mint évekkel ezelőtt, így a férj küldött egy e-mailt feleségének. Azonban véletlenül kihagyott az e-mail címből egy betűt, és anélkül, hogy észrevette volna, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben valahol Houstonban egy özvegy épp férje temetéséről érkezett haza. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, felsikoltott és elájult. Erre a fia berohant a szobába, anyját a földön találta, majd felpillantott a képrenyőn található szövegre:

Cím: Szerető feleségemnek.
Időpont: 2005.okt.13. péntek.
Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, hogy meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozhassunk. Remélem, az utazásod olyan zökkenőmentes lesz, mint az enyém!

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat