Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Örnike naplója


Örnike [18430 AL], gazdája Örnike
2005. június 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/18430
2005. június 25.

Csalódtam magamban,csalódtam a legjobb bnőmben!
Tegnap taliztam vele először ballagás óta,és elmentünk vmi kaját enni a Plaza felé.Volt nálam (SOK!!) pénz,1 szatyor,amibe Móni cipője volt amit ölcsön kértem,meg 1 fekete blúz,amit kölcsönbe vittem neki.
Minden jól ment...de mikor hazakisért,(mert nem akart)mert rávettem,nálam maradt a szatyor,amibe a pénz is volt.
De ezt csak akkor vettem észre,mikor már elment a busszal.
Mondtam magamban,mind1. Aztán mentem a pályára,útba esett.Akkor láttam meg Mónit,hogy jön felém és mondja nálam maradt a cucca.Én hülye barom odaadtam a szatyrot,a SOK pénzzel együtt.
Otthon vettem észre hogy vmi hiányzik.Egyből írtam 3 SMS-t Móninak,de nem válaszolt.Hívtam de nem vette fel,mikor utoljára kinyomta.Addig nem hagytam békén míg felnem vette..mondtam mi ahelyzet,de tök nyugodtan fogadta,én meg a hajamat tépkedtem,mit nem ért ezen!!!!!Mondta,hogy megnézte de nincs benne.
Sztem hazudik,mert mondta hogy nála is volt (PONT ANNYI)pénz.
Fogtam,lecsaptam a mobilom,húztam a pályára,de ott sem volt(hhh!! hogy lenne,tuti nála van!!!!!!!!!).........................Pedi szem dede,mert eccer eltűnt kisebb koromban a matricás albumon,és mostanában mások emlékkönyvében láttam PONT olyan matricákat,amik csak nekem voltak=((((((
Hihetetlen!!!!!Most jöttem rá,hogy kihasznált,meg minden,és csak azért akart velem találkozni,hogy kisérgessem a Plazaba,mert őfelsége fellép!!!! Soha többet nem fogok vele beszélni,mert még neki áll feljebb....annak örülök,hogy többé már nemleszünk SOHA oszt.társak="(...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat