Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chaosophia naplója


Wild fire [124182 AL], gazdája Chaosophia
2005. augusztus 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124182
2005. augusztus 12.

Na sziasztok!

Már megint jó rég írtam, de semmi baj, legalább annál többet tudok!
Mármint írni..
Voltam Madridba 11 napot, hát az tényleg fantasztikus volt!!!! Imádom azt a várost, meg a programok is olyan jók voltak, 1 csepp percünk nem volt unatkozni! Innen még annyira se akartam hazajönni. :)
A VIDÁMPARK volt a legeslegjobb, mindenre felültünk legalább 2-szer (mert ugye ingyen volt), jó nem mindenre, csak a veszélyesekre, a kacsákra nem! :)) Sőt valamire 3-szor is.
Éjfélkor kitaláltuk ott, hogy mégegyszer fel akarunk ülni az átfordulós hullámvasútra, szerintem az volt ott a legjobb, aztán rohantunk, és még pont elértük, vagy 10 percet kellett sorban állni, aztán rohannunk kellett a kijárathoz, hogy nehogy a többiek otthoggyanak minket. Közbe még eszünkbe jutott, hogy a cuccunk a szekrénybe van, akkor még el gyorsan a szekrényekhez, de végül odaértünk időbe szerencsére!
Na, a másik legjobb a vidámparkba a CASA DE TERROR volt, így vigyorogva mentünk be, és visítozva jöttünk ki, az rohadt félelmetes volt!!! Főleg az a halott csak, aki kiugrott az ágyból, meg 1 láncfűrészes pasi iskergetett minket! De utána tök jót röhögtünk rajta, de tényleg nagyon ijesztő volt! Tiszta valódi.. Ha ott jártok mindenképp menjetek be!
Aztán az utolsó este Madridban. 1 nagyon jó buli volt, abba voltunk hajnali 4-ig, de az tényleg szuper volt!!! Ott szerettem meg a sangría-t, 1 csomót megittunk belőle. :) (Ha valaki nem tudná, a sangría az 1 spanyol bor.)
Aztán azóta nyaralni máshol úgy nem voltam.

Ja, meg most gitározni tanulok! Már 3 dalt el tudok játszani nagyjából. :))) De tök jó érzés, én úgy meséltem meg mutogattam mindenkinek, mikor az első dalt megtaultam, pedig akkor még tök bénán játszottam, de nagyon jó érzés, hogy tudsz valamit! :)
Pedig gitártanárral még nem is volt órám, az első jövő szerdán lesz, már úgy várom!
Marci meg olyan rendes meg aranyos volt, köszi neki a sok segítséget! ;)

Gábort meg annyira de annyira imádom!!!!!!!!! Azt nem lehet elmondani, hogy mennyire boldog vagyok! :) Pedig még nem is jöttünk össze. Jajj, már kicsit várom a sulit, hogy végre megint találkozhassunk! De addig itt van az msn. Nagyon szeretem. :))

Na, ez hosszú lett, óvassátok, én meg megyek.
Na helloooooo!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat