Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Formi naplója


Lord Voxel [153260 AL], gazdája Formi
2005. augusztus 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/153260
2005. augusztus 16.

Na már jó régen nem blogoltam, de amúgy se jó semmire a blog szal nem is tudom minek blogolok :) . Na mind1 azért majd biztos jó lesz öreg koromba visszaolvasni az egykori eseményeket/történéseket. Már nem emléxem mindenre hogy mit csináltam, de azért néhányra igen :) pl múlt hét hétfőn (meg azelőtti hét hétfőn) már már szokásos program volt egy régi magán angoltanárom gépének életle lehelése, ami hála a T-online nem egyszerűen megfejthető logikájának nem is volt olyan egyszerű. De végül sikerült hála a hozáértő ügyfélszolgálatnak :) De nem felejtem hogy röhögtünk két betűn mi közbe csináltuk a gépet :) Ennyit a munkáról amikor otthon voltam pihengettem olvasgattam meg csináltam pár hasznos és pár haszontalan dolgot. Hétvégén meglátogattam fatert aki beszerzett egy új nagyon aranyos kis kutyát :) Okos kis kutya lesz már most kisül az értelem az arcán :) (Neve még nincs aki tud egy jó kutyanevet az írja meg TTCn)
A múlt hét fő aktrakciója nem volt más mint egy szombati nap a SZIGETEn. Otthagytam egy pár ezrest, de mindenképen megérte :) Főszavakban 11 óra séta amitől egy kicsit izomlázam is lett :) Jópár koncert kezdve egy kis Depresszióval koncert előtt egy nagy felfedező séta persze elkell egy kis iső míg az ember mindent felfedez :) A Depi koncertet félig egyedül nyomtam mert van aki szerint nem olyan jó zene :) Aztán további bóklászás találkozás egyéb ismerős arcokkal. Ja meg az elején a nagyszínpad felé tévedtünk Les Tambours du Bronx ra. Hát nem nagyon voltak ismerősek nekem, de tetszet a zenéjük. Este fele még sörözés is jócskán belefért :) Ja meg felfedeztünk vmi új lájtosas vodkásas tonikos citromos piát :) Az éhínség elett Gyros jött segítségünkre ami kis részben a ruhámon landolt :))) de hát nem baj mert később némi sőr is került mindenhova szal úgyis ment a mosásba. Este egy Emil.RuleZ! koncert is befigyelt, hát nem vagyok egy nagy rajongója a témának, de azért végiégnéztem :))
Volt Bunge Jumping is (nem tom hogy kell írni :) ), hát elég para az én tériszonyom tuti nem viselné el a cuccot :)) Ja meg futólag Korn is volt :) Éjfél után, meg eddig felderítetlen sziget részek megismerése. Egy sátorba betévedve éppen Luke Slater nyomta a MUSIKot. Volt üzenő fal is csak szar volt és nem tudta kiírni a PIt :)) meg volt még vami Latin party is ott épp gondjai voltak a DJnek a hangtechnikával :) Meg nagyon nagy volt hogy a Franci hordón dobolós arcok a kukán nyomták tovább a zenét és egy mini koncertet csináltak :) A kuka nem nagyon élvezte de mindenki más igen :) (A jó zenéhez elég egy kuka meg egy nagy fadarab) Hát még lehetne mesélni, de úgyse olvassa el senki szal minek :))) (Aki eddig elolvasta az jelezze TTCn és köszönetben részesül :)) ) tegnap meg átugrodtam BROMMhoz és nek ajándékoztam az újdonsült polomat :)). Délelöt meg kicsit WORKoltam. Este még egy Batman Begins Múvi. Nem vagyok egy nagy batman FAN de kira volt . Holnap meg utazás Agárdra pár napra azért reméljük nem lesz olyan rossz idő. (Mondjuk ezen a nyáron nem volt még összefüggő 1 hét jó idő :) ) Huuuuu egy csöppet hosszú lett ez a BLOG, pedig biztos van még amit kihagytam de már késő van megyek aludni holnap korán kell kelni, meg Vasárnap is hajnali délbe keltem, így kicsit álmos vagyok :))) (Aki eddig elolvasta ajándékot kap :)) )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat