Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Xillu naplója


Mr. Fiennes [73185 AL], gazdája Xillu
2005. augusztus 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73185
2005. augusztus 21.

Hali!!!
Képzeljétek olyan sokminden történT!!!!!
Elmentem kreszvizsgázni és meglett. Elmentem nyelvvizsgázni...meglett! Na mondom már csak a lottó ötös hiányzik a repertoárból. És olyan fura, h nem csináltam végig 3x azt a nyamvadt kreszteszt-könyvet, hanem egyszer megcsináltam, és másodjára átnézegettem.
A nyelvvizsgán meg olyan barmok voltak megint... És most alig találtam meg a helyem. Szerencsére én ismertem a sulit(mivel ott rohadok már negyedik éve) Körbemásztam az egész iskolát, és a második emeletre raktak fel... bazzeg nagyon örültem.És megint elfelejtettek bennünket. Húbazzeg azt hittem kifogott rajtam a listening,meg az szóberakosgatós...de ezek szerint nem. Majd mikor megyek a bizonyítványoért, akkor megkérdem meg lehet-e nézni a feladatlapomat...bár nem hinném h Frankfurtból visszaküldték volna,de próba cseresznye.
(ööö csak úgy mellesleg a két eredmény egy héten belül volt meg!!!!)
Minnyá itt az edzőtábor! Hu de jóóóóóóóóóó péterel már megbeszéltem egy két részletet és tudom h szombaton krumplipaprikás lesz bográcsban.Vazzeg milyen zsír program! Igaz tavaly meg zsalonnát süttünk,de ez még jobb.


Alig várom az év kezdetét,mert akkor végre eldönthetem a dolgaimat(amik természetesen az órarendemtől függenek)
Meg azért is várom mert Ákos(my looooove) anyukája azt mondta h szeretné ha vele vívnék párbajtőrben(holott ő tőröző) És olyan kíváncsi vagyok.
Ákossal is kéne alakítani vmit...de ez most nem köztéma szóval befogom a számat!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Annyira örülök hogy sikerült minden ami elterveztem.... D még annyi megválaszolatlan kérdés áll előttem... amit naná h az órarend tud megválaszolni.... De Cass(az edzőm) már tuti örülni fog h miiiiilyeen okos kiscsajt tanít! (Azért nem vagyok annyira kicsi egyetlen szenpontból se! Egy: 170cm, és a súlyomat ne is említsem, másodszor meg: 18 vagyok!! Na erre Flóra mondaná, h úúúúr isten mindjárt itt a szalagavatód!!! :PPPPPPPP)

Asszem már éppen eleget írtam, úgyhogy lépek innen. Remélem a kicsi ribanc tevéim nem fognak elpatkolni a héten, mert nem látogatja meg öcsém őket(mondjuk akkor elég szemét lenne, mert kiraktam neki az összes kis bambának a nevét meg hívójelét)

Nah pápá!!!!!!

FIGYELEM!! ATTENTION PLEASE! CSAK AZ FIGYELJEN AKI VÍVÓ A SZEGEDI VÍVÓ EGYESÜLETNÉL!

UI:Bocs de nem tudtam előhívatni az Erdélyi képeket, majd edzésre elviszem! (annak akinek megígértem)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat