Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Laci naplója


Csjornij [191552 AL], gazdája Laci
2005. szeptember 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/191552
2005. szeptember 4.

A folytatás. Elmentünk Zsuzsival, és a barátnőjével a Megapartyra. Az emberkék a tömegben tényleg jól szórakoztak. Én nem vagyok egy nagy bulizós valaki, a házibulikban sem az atompörgőseket szeretem, hanem a kicsit nyugisabb beszélgetős-lassankortyolós fajtát. Annyira nem volt fergeteges, mint ahogyan azt hirdették, vagy ahogy azt én gondoltam. Félre ne értsen senki, nem volt rossz...! Csak furcsa. Vihettünk volna törülközőt vagy plédet ("Vedd elő a plédet, a k*rva nénikédet!" Fábry), de nem tettük. No, sebaj, majd jövőre. Mert akkor is megyünk. Zsuzsival. Egyértelmű.

Na, végül nem vártuk végig (amikor éjfél előtt néhány perccel hazajöttem, még mindig tartott), hanem az R-Go környékén leléptünk. Jól is tettük, mert már így is 105-110%-os kihasználtsággal ment a kisföldalatti... Pedig még volt a koncertből vagy két-három óra! Eljöttünk, sétáltunk, beszélgettünk. Kifejezetten jól éreztük magunkat. Hazakísértem, fölszálltam a villamosra, és mivel a Móriczon kb. 20 percem volt az első 907-es busz indulásáig, így bementem a Mekibe (fujj-fujj a kapitalista vállalatokból! Dehát enni kell...), és vettem egy nagy sültkrumplit. Vazze, ennyi pénzből két kilót sütök ki otthon! Na, jó, jött a busz, fölszálltam, hazamentem.

Összegzés: szuper volt!


Szerelmes vagyok!!! Emberek! Ez hihetetlen! Igazán boldog vagyok, azt hiszem életemben először! (Már eddig is boldog voltam /mióta Zsuzsival járunk/, de oly' rég írtam már a naplómba ilyet...)


***


Az éjszakai buszok menetrend szerkeszése. Szeptember elseje óta megváltozott a forgalmi rend. Az É jelzésű éjszakai buszok helyett 9XX számozásúak lettek, több lett belőlük, és hosszabb útvonalon közlekednek. Feltétlenül tanulmányozzátok a www.bkv.hu oldalon az éjszakai menetrendnél található térképet. Ember legyen a talpán, aki átlátja...!

Én arra gondoltam, hogy amikor buszmenetrendet szerkesztenek, akkor a már meglévőket használják föl menetidőmérésre. Vagy esetleg néhány próbabuszt indítanak, utasok nélkül, és mérik az időt. Azt gondoltam, az új éjjeli buszoknál majd a nappali, jócskán túlméretezett menetrendeket veszik alapul. Hát, nem. A 907-es a Móricz Zsigmond körtértől a Mogyoródi úti megállóig 5 perc késést szedett össze, pedig a vezető rendesen odalépett. Az elején még csak alulról vertük a 60-at, de aztán lett belőle 80-85 km/h... És így késett. Jó, volt két hosszú piros lámpa, meg mindenütt megálltunk, de akkor is. Kicsit aláméretezett. Máskor már akár 10 perccel korábban is ki kellett menni a megállóhoz, ha el akartad csípni a buszt. Ezek után már nem fog kelleni...


***


Az idióta futók a Városligetben... Öcsém! Ma Zolival megint fölmentünk a vasútra, kerékpárral. Akarnék nagy nyugodtan átmenni a Városligeten, erre vazze futók. Há' ne itt futkározzanak, vazze'! Hogy megyek én így át? Na, jó, kijöttem a Felvonulási térre. Ott meg: Borfalu. K*rva jó! És én hol biciklizzek??? Végül járda lett belőle. Aztán egy rendkívül színvonalas biztiőr közölte velem a Lánchíd jobboldali (Pestről Budára jobb oldali) járdájánál, hogy: "Ájjá meg, ne haragudj! Figyu má', ez le van zárva. Mennyé' szépen át a túloldalra!". Vazze. Kiakadtam. Hol voltak akkor még a futók? Sehol! Na, jó, legyen egy jó napja, hát átmentem.

A vasúton ma kb. 60 km-t mentünk, nem sok. Van egy törött küllőm, így kissé nehéz beállítani a hátsó féket. Kerékpárom maximális megengedett legnagyobb sebessége így 35-40 km/h-ra csökkent. Jó, azért a János-hegyi úton ezt túlléptem... Kb. 42-48 km/h-val haladtam. (Nincs kilométerórám, de az adott pályán ennyi az elérhető legnagyobb sebesség, rátekerés nélkül.)


***


Egy hirdetésben olvastam az üzenőfalon: "Mit jelet, hogy bevállalós? Kútba ugrik, ha megkérem?" Naggyon nagy!!! Ez csirkeee!

Kiakasztó, mik vannak itt a ttc-n! Hülye kis sehányéves picsák, meg divatemberek. Ébresztő!!! Egyszer nektek is dolgozni kell majd, nem fogja anyuci-apuci a seggetek alá dugni mindig, amit szeretnétek!!!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat