Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valentin naplója


Dr. Valentin [53340 AL], gazdája Valentin
2004. július 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53340
2004. július 5.

Wow!
Megint itthon, egy hosszú és mozgalmas Balatoni hétvége után! Csütörtökön jóidő várt minket, bár a balaton vize nem volt valami meleg... Persze estére vihar, meg minden, és ez pénteken egésznap is jellemző volt. Aztán szombatra mintha elvágták volna. Egyszerűen alig volt kedvem hazajönni!! Kinek lett volna kedve...
Ami a programot illeti, Csütörtökön Siófokon voltunk, ami nagyszerűen rossz volt, mert egy olyan szállodában vendégeskedtünk, ahol nem láttak minket szívesen. Persze, hogy nem is maradtunk sokáig. Pénteket már Akaliban töltöttük, ami esős volt, meg minden, de az ebéd finomra sikeredett, és a sör is finom volt. Pénteken eléggé szegényesen voltunk a Balaton vidékén. Nem volt senki. Szombaton már jobb volt a helyzet, és mi leléptünk Almádiba a Dreher beachre, amiben egy jó nagyot csalódtunk, szóval nem érte meg ennyit utazni. És persze, hogy a vasárnap sikeredett a legjobbra! Pont amikor haza kellett menni. Közben persze hamburgert ettünk hamburgerrel, meg sört ittunk sörrel.
Ennyit erről. Most rá se tudnék nézni hamburgerre. Viszont eléggé szomjas vagyok. És fáradtt is, mert a MÁV 1 órát késleltette a járatait, inkább röhögött egy jót rajtunk, és ecsödített egy kis bzmotba.
Megyek aludni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat