Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sophye naplója


Málnatücsi01 [175697 AL], gazdája Sophye
2005. október 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175697
2005. október 17.

szijja mijja mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát amit irnom kell, az az h mindenki irigyelhet mert én vagyok a világon a legeslegszerencsésebb lány h ilyen barátom van, mint az én szivem csücske!
1xüen leírhatatlanul aranyos és..nem is tudok rá szavakat komolyan mondom,....olvastam a naploját és ugy nem gyengén, hát.....+6ott:), olvassátok L & +tudjátok h miért
olyan yo h nem csak van vki akit nagyon szerethetek, hanem az is milyen yo h engem is viszont szeretnek, és ENNYIRE!!!!!!! ennyire nagyon, én nem is tudom h ki kit yobban,.....sztem mindeketten 1re yobban 1mást, én legalábbis minden percben egyre yobban szeretem öt! aszittem h ezt már nem lehet fokozni de egy frászt! nagyon is!
"Sokáig legyen az enyém a szíve, mert ha őt elvesztem akkor...."<--csakh nem sokáig lesz az övé a szivem hanem mostmár örökre, ..olyan csomot kötött rá h az az életben már sose fog kigobózodni!
azt utálom a legyobban h ienkor ugy...szal nemtudom leirni h mit érzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az azért +nyugtat h remélem h attol h nem mondom ki avgy nem tudom magam kifejezni attol ö még ezt nagyonis érzi! sztem tudja mert bizik bennem!
és öszintén szolva vt vmi amiire mindig kiv. vtam...h szeretett-e már valaha igy lányt mint most engem, mert amikor gólyabálon megláttam a bnöjét, egész este ez járt a fejemben h neki is aztmondta h cica, és ölelte, és minden, és h vajon öt h szerette? (aszittem h ott pusztulok meg azon a gólyabálon, nem akarattal, és ez nem féltékenység vt, de oan kedvem lett töle h én azt elnemtudodm mondani)de nem mertem +kérdezni, mert vártam h ö mondja majd 1x, és leirta:) ma leirta a naplojába h még nem szeretett igy senkit:) és ez oan yolesett:)+nyugodtam, ill...igen, nah nem mintha bármi okom is lett vna arra h izguljak h vajon mennyire szeret, mert nagyonis érezteti h milyen nagyon fontos vagyok neki! és ö is az nekem! mindennél fontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemtudok többet irni, de ugyis vmi még eszembe fog jutni de azt majd Lmondom neki személyesen,...ill msn-en, de majd személyesen, is csak ugy kicsit nehezebb.
nah pápá mindenki !!!!!!



LOVE 4 EVA





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat