Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vánszórgó_Veréb naplója


Fentegró [106821 AL], gazdája Vánszórgó_Veréb
Kinai horoszkóp --> Lo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106821
Kinai horoszkóp --> Lo

A Lovak hiúak, szeretnek feltunést kelteni. Ha belépnek valahova, rögtön magukra vonják a figyelmet és a többiek mellékszereplokké válnak. Hajlamosak fejjel menni a falnak. Ilyenkor nem segít a jó tanács. A Ló mindig azt teszi, amit jónak lát. Spontán elhatározásaikkal kétségbe ejtik partnerüket. Olykor nagyképuek, de ez közkedveltségüket nem csökkenti. Gyakran megrészegülnek saját hatalmuktól, sikerüktol. Talpraesettek kifelé nagy öntudatot mutatnak és határozottak, befelé nagyon is tisztában vannak gyengéikkel, és ez bizonytalanná teheti oket. Mindig szükségük van a biztos otthonra, a szereto partnerre. Szenvedélyes szeretok. A szerelem fontos szerepet játszik az életükben. Szerelembol a legnagyobb ostobaságokra is képesek. De elhatározásuktól ekkor sem lehet eltéríteni oket. A Ló nem hu. Amilyen gyorsan fellángol a szerelme, olyan gyorsan le is lohad. Szereti a szabadságot és a függetlenséget. Ez már gyerekkorában is észreveheto. Nem kedvelik, ha le akarják kötni vagy be akarják zárni oket. Óriási, szinte kimeríthetetlen energiával rendelkeznek.
Szívesen utaznak, légszívesebben társaságban. Nem érzik jól magukat egyedül. Nem szívesen maradnak meg egy helyen. Nyugtalanok, s türelmetlenségük miatt nem képesek egy tájat, egy országot igazán élvezni. A négy fal között, otthon ülni a legborzalmasabb gondolat a Ló számára. A Ló-nok szívesebben vesznek, mint sütnek süteményt, hiszen a boltban olyan jókat lehet fecsegni! A Ló-no mindig követi a legújabb divatot. Általában karcsú és jó megjelenésu. Ért hozzá, hogy férfi nélkül is érvényesüljön. Már tizenéves korában is saját útját járja a Ló-lány. Szoros kapcsolatra ifjú éveiben nem törekszik. A Ló-noknek nagyok az igényeik, nincs könnyu dolga annak a férfinak, aki elveszi oket feleségül. Folyton folyvást a saját akaratukkal akarják érvényre juttatni a szerelemben is. A válási. arány közöttük igen magas.
A Lovak szokatlan vidámsággal vannak megáldva csodálatosan tudnak szórakoztatni. Ha még meg is dicsérik oket, csúcsteljesítményre képesek. Középkoruk felé a legvadabb Lovak is lecsitulnak, lendületük is alábbhagy. A nagy láng takarékon ég tovább. Lehiggadnak, kiegyensúlyozottabbak, elégedettebbek lesznek. Gyakran életmuvésszé válnak.
Minden hatvanadik évben születik a "Tuzló". Azok a "Tuzlovak", akik ma élnek, 1906-ban vagy 1966-ban látták meg a napvilágot. A "Tuzlovak" nem átlagemberek. Nem köznapi módon élnek, sokra viszik, nagy mu-vészek, politikusok lesznek, de akad olyán is, aki tönkreteszi önmagát és családját. Visszatérve a "normális" Lovakhoz: pénzügyekben szinte hatodik érzékkel rendelkeznek. Anyagi helyzetük miatt nem kell aggódni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat