Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ákos naplója


dr.ÁKOS [248445 AL], gazdája Ákos
dati

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/248445
dati

Hogyan juthatok datolyához?

A legegyszerűbb módszer a datolyaszerzéshez - bár egy jó nagy kalap szerencse kell hozzá - a Csodálatos Egyszámjáték! Ezzel akár naponta három datolyát is nyerhetsz! Kipróbálom a Csodálatos Egyszámjátékot!

Ha jobban szereted a gyors és biztos datolyaszerzési módszereket, akkor a következő módszereket ajánljuk:

Fontos tudnivaló: Ha a tevéd SzuperTeve, minden datolyakérés után kétszer annyi datolya jár neki, mint a normál tevéknek. Ezért célszerű a tevédet rögtön az első datolyarendelés után SzuperTevévé változtatni!

Datolyarendelés előtt minden esetben kérd ki a telefon tulajdonosának engedélyét a rendeléshez!
A T-Com hálózatából

Nagy datolyacsomag
Normál tevéknek 8 datolya, SzuperTevéknek 16 datolya.
Hívd a 06-81-35-00-07 számot, majd ha a géphang kéri, üsd be a tevéd leltárbeli sorszámát: 248445! (A hívás ára 1125 Ft.)

Közepes datolyacsomag
Normál tevéknek 3 datolya, Szupertevéknek 6 datolya.
Hívd a 06-81-33-00-94 számot, majd ha a géphang kéri, üsd be a tevéd leltárbeli sorszámát: 248445! (A hívás ára 500 Ft.)

Kis datolyacsomag
Normál tevéknek 1 datolya, Szupertevéknek 2 datolya.
Hívd a 06-81-31-01-10 számot, majd ha a géphang kéri, üsd be a tevéd leltárbeli sorszámát: 248445! (A hívás ára 200 Ft.)

A szolgáltatás üzemeltetője a TeleMedia Kft. Ha valami probléma lenne a hívás során, akkor őket itt hívhatod fel: 06-1-455-7284.

SMS-ben Pannon, T-Mobile, Vodafone telefonról

Nagy datolyacsomag
Normál tevéknek 7 datolya, SzuperTevéknek 14 datolya.
Küldj SMS-t a 06-90-629-008 számra, az SMS tartalma a tevéd leltárbeli sorszáma legyen: 248445 (CSAK SZÁMOKAT ÍRJ AZ SMS-BEN, SEMMI MÁST! Az SMS ára 999 Ft.) A szolgáltatás üzemeltetője a TeleMedia Kft. Ha valami probléma lenne az SMS küldése során, akkor őket itt hívhatod fel: 06-1-455-7284.

Közepes datolyacsomag
Normál tevéknek 3 datolya, Szupertevéknek 6 datolya.
Küldj SMS-t a 06-90-635-634 számra, az SMS tartalma a tevéd leltárbeli sorszáma legyen: 248445 (CSAK SZÁMOKAT ÍRJ AZ SMS-BEN, SEMMI MÁST! Az SMS ára 500 Ft.) A szolgáltatás üzemeltetője a TeleMedia Kft. Ha valami probléma lenne az SMS küldése során, akkor őket itt hívhatod fel: 06-1-455-7284.

Kis datolyacsomag
Normál tevéknek 1 datolya, Szupertevéknek 2 datolya.
Küldj SMS-t a 06-90-672-345 számra, az SMS tartalma a tevéd leltárbeli sorszáma legyen: 248445 (CSAK SZÁMOKAT ÍRJ AZ SMS-BEN, SEMMI MÁST! Az SMS ára 200 Ft.) A szolgáltatás üzemeltetője a DigiCom Kft. Ha valami probléma lenne az SMS küldése során, akkor őket itt hívhatod fel: 06-20-983-0142.

Fontos tudnivalók a datolyavásárlásról

A datolya vásárlása SMS-ben, telefonhívással, NeoPhone kártyával, vagy PayPal rendszeren keresztül történhet. Mindig az a teve kapja meg a datolyát, amelyiknek a sorszámát elküldöd nekünk a rendelés során. A Te felelősséged, hogy a megfelelő teve sorszámát add meg: ha a te tévedésedből kifolyólag máshoz kerül a datolya, azt nem tudjuk átpakolni a te tevédhez.

Az SMS-be a tevéd sorszámát SZÁMOKKAL írd be, ne betűvel!

Ne írj kiegészítő információt az SMS-be, mert akkor lehet, hogy elkeveredik a datolya útközben. Ha üzenni szeretnél nekünk, akkor inkább használd az email címünket: info@teveclub.hu

Az SMS-ben rendelt datolya kézbesítéséről válasz SMS-t kapsz, erre már nem kell válaszolnod!

A datolyavásárlástól a megrendelést követően (pl. az SMS elküldése, vagy a telefonhívás megkezdése) elállni (visszacsinálni a tranzakciót) már nem lehet.

A datolyavásárlási szolgáltatást 14 éven aluli gyermek nem veheti igénybe! Ha még nem vagy 14 éves és szeretnél datolyát, akkor kérd meg egy idősebb ismerősődet (pl. a szüleidet) hogy vásároljanak neked!

Ha nem a saját telefonodról rendelsz datolyát, a rendelés előtt mindig kérd ki a telefon tulajdososának engedélyét!

Az SMS-ben, vagy telefonon történő datolyavásárlás rendszerének üzemeltetője a TeleMedia Kft. Ha valami probléma lenne a rendelés során, akkor az ügyfélszolgálatukat itt hívhatod fel: 06-1-455-7284.



A világ hangulata
A világ jelenlegi hangulatát a főoldalon láthatod. Hogy ne kelljen visszamenned oda (ha már egyszer eljöttél ide), kivetítjük csak neked ide jobbra, hogy mi a helyzet. Elég rendesek vagyunk.

Szóval ez a világ hangulata per pillanat. Ezt persze nem az ujjunkból szoptuk, hanem a mai napon már 544 darab szavazatot bekaszáltunk és atomtudósaink az atomszámítógépeink segítségével ezt az eredményt hozták ki. Persze előfordulhat, hogy te ezzel totál nem értesz egyet, mert a te hangulatod éppen most egészen más, ezért kérünk, hogy az alábbi gombok közül nyomd meg azt, amelyik legjobban passzol a kedvedhez! Ha megteszed, te is elég rendes vagy.


Totál Hawaii - Ma eddig 159 embernek van ilyen hangulata. Reméljük a te kedved is ilyen!

Nem rossz - Ma eddig 88 embernek van ilyen hangulata. Most, hogy itt vagy a TeveClubon, biztosan még jobb kedvre derülsz.

Volt már jobb is - Ma eddig 90 embernek van ilyen hangulata. Bízunk benne, hogy nem csak volt, hanem lesz is ennél jobb kedved.

Kissé nyűgös - Ma eddig 65 embernek van ilyen hangulata. Na, gyere, mondd el mi a gond, sírd ki magadat a vállunkon!

Közöd?!!! - Ma eddig 142 embernek van ilyen hangulata. Tevekommandónk mindig a rendelkezésedre áll...

nekem az ötödik felűlről.:(:(:(:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat