Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

princess naplója


Fehérleander a bérgyilkosnő [237957 AL], gazdája princess
Isten hozott Torinoban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237957
Isten hozott Torinoban

Robben a Chelsea holland tehetsége a Juventusban folytatja tovább a pályafutását.
Interview:
megkérdeztük Mr.Karóczkai-ta Chelsea managerét is:Sajnálattal de megkellett válnunk Robbentől mivel kevés a pénz és kell az nekünk.Remélem jobban fog játszani a Juvénál a kezdőben mint a Chelseaben a 2.számú csapatban.De azért a Chelseanek ne rúgjon gólt.Mást nem tehettem amikor kiderült Robben megy csak kezet ráztam vele és sok sikert mondtam neki.

Mr. Gery: Nagyon boldog vagyok hogy 1 ilyen kaliberű Club-tól mint a Chelsea sikerült leigazolnuk 1 játékost aki ráadásul még elég fiatal és nagyon tehetséges.

Robben:Nagyon furcsa ez az új életstílus de remélem hamar megszokom ebben nagy segítségemre lesz majd Edgar (Davids) baátom akivel nagy megtiszteltetés lesz 1 csapatban játszani.

v. Nistelrooy: Nagyon örülök hogy a holland foci újabb tehetséges hírvivője került a csapatba Robben személyében aki a válogatottban és a Chelseben pl. ellenünk is megvillantotta tehetségét

Davids: az egyik szemem sír mert még jobban elérhetetlenné vált a kezdő csapat, viszont a másik szemem nevet mert újabb hollad került a csapathoz aki nagyon tehetséges.

Egyéb hírek:



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat