Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kari naplója


Tolvaj [125873 AL], gazdája kari
2005-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125873
2005-12-02

NEM azert, hogy elkenyeztesselek naplocska, de most is kedvem van irni. Gyonyoru szep ido vn, hull a ho, ropog az ember laba alatt, jon a hetvege, tele vagyok energiaval:)
Szep nap egy szep ejszaka utan. Jaj hat te nem is tudhatod mirol van szo..na jo elmondom> joghurt, milkacsoki, rafaello.. egy igazi paradicsom. Mocsok leanka, ...alomszuszek, mar aludt el amikor betuszkoltam a rafaellot a szajaba:))) Nabezzeg lattal volna energizer mozgast, ugy beindult a laba, hogy egy kisebb varost ellatott volna arammal:)
Most megyek haza, majd holnap visszajovok a barataimmal lenni. es vasarnap elmegyek lovagolni. Vinnem a leankamat is, de o bulizni akar a tulajdon sajat baratnoivel:) Hat mit lehet erre mondani egyebet, mint, hogy "jovanna.. menj.. en megertem" jaj es persze kell hozza vagni a jopofat, mert mint minden egyebnel itt is szamit a csomagolas. Megha a termek szar is:))
Na szercsi naplo, majd meg irok, ha ugyvan kedvem.. ha a tevelany bejonne etetni, akkor csokolom, puszilom es csokolo a waxos haju gazembert:))

Elolvastam csak meg kell emesszek..es nemcsak a pelikan nem teccett, tudd meg!!!!:)))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat