Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szandra naplója


Cirmoska [73466 AL], gazdája Szandra
2005-12-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73466
2005-12-08

2005.12.07.: Hát... az Attila Drágám, a Sanyi haverom, meg a Krisztián, az Attila öccse eljöttek meglepiből fél5kor. A Sanyi hamarabb elment, de az Attila meg a Krisztián fél8 felé. :) Sötét volt stb. 3 kerek óra... zsibbadt a szám..:D :p Boldog vagyok!!!! Majdnem teljes volt a napom, csak egy személy hiányzott....:p :/ Smár Kincsem! :) Ja, és kaptam egy szép virágcsokrot a Kicsimtől, Mikulásra, Én meg vmien szép kis maci díszt egy kis piros zsákban...-t attam neki:D ezt jó megaszontam..:D :p
AMIKET EDDIG KIHAGYTAM STB.

2005. 11. 19: na, most elmondhatom, szombaton, este 17: 43-kor, hogy lett egy jó barátnőm, Reni, és, hogy összejöttem végre a Molnár Attilával, vettem a telómra feltöltőkártyát, szal minden cool emberek! BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!! (1000 éve nem örültem ennyire.:p :)
--------
2005.11.22, kedd: ma volt Nálam a KICSIM, hozta az öccsét is, nagyon jól elbaromkodtunk!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na lépek föcit tanúúúni... FÖCIZTÜNK..az öccse keresgélt a falamon lévő óriástérképen..amit mondtunk h. keressen meg... :) mi addig az ágyom baromkodtunk....:D :p ;) SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
------
2005.11.23: kijött elém a buszhoz az Attila, naggyon jó volt!!!!!! Elkisért egy darabig... cejetlek Kicsim! :) Föcin..kergetett a Nikola meg a Fébó a paddal és a végén a tanári asztal mellett kötöttünk ki, mert mi meg előrébb mentünk, h. ne tudjon a Nikola hátra húzni a székkel... kinéztem a föci mf-ben egy mandzsa feladatot ien óidős táblázatos izé-bizé...2. feladat... nem csináltam meg előre, mer h. oan izés feladat bizti nem lesz hf...ERRE NEM, MI A HÁZI??? AZ EGYES MEG A KETTES...:DDD beszííívtam... :)
---------
2005.12.01: nah hát emberek! Ma megleptem a Szivem!:) H. jártam föcin tegnap..áá... ki van töltve az mf. csak elég furán.. pl: amikor azt kellett volna írni h havasi csúcs, én azt írtam, hogy jeee már a csúcson vunk, de nem akármilyenen! Havasi csúcson!:D és aki ezt elolvassa...ááhh... ;) Egész este meg egész tegnap :D meg egész ma:D ezen a "elvarázsolt kisasszony"on gondolkoztam! ;)))))))))))))

ENNYI!!!!!!! :D :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat