Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chris Bennington naplója


Prof. Ritacica [4575 AL], gazdája Chris Bennington
B.U.É.K.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4575
B.U.É.K.

Lágy esőben tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján , négykézláb az árok partján, Átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok!

Itt a Szilveszter, vége van az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp itt egy kismalac rálép a kekszre, vedd rá az asszonyt az orális szexre!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sültmalacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok minden jót az új esztendőre!

... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk, és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

Híve légy mint dalnak a zenész lankadt faszodat lepje be a penész.s hogy e vers miatt ne legyünk haragba az újévi malacot huzzad a farkadra!!
B.U.É.K.!!

Járd a vadászösvényt serényen, Fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, És még vagy 50 évig ne kelljen Viagra! B.U.É.K.

Részeg vagyok, bezabáltam, rosszul lettem, ki is hánytam.
De mielőtt újra hányok: Boldog Új Évet Kívánok.

Az új évben éld az életed Boldogan és Vidáman ne legyen hiányod Ciciben, Pinában. Legyen kezedben mindig a Söröd és szép lányok szopogassák a Pöcsöd. BUÉK!

Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!




Nyah akkor,...az ujjévi fogadalmaimat nem irom ide,..de tudom őket:D

aztán,...utáloma szilvesztert,...és ennyi:S


szija mindenki



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat