Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rádi Tibi (G) naplója


Gitáros [129096 AL], gazdája Rádi Tibi (G)
2006-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129096
2006-03-01

Elseje van. Március elseje, késő este, kb 9 óra. A gyerekek ilyenkor már alszanak. :) Van egy csomó teám itthon - vettem őket a megújult Herbáriában, amely az egyes vilinek a vonalán helyezkedik el. Többféle zöld teát is vettem, pl nonisat, meg q10eset. :) Ezt miiind februárban. A február, meg úgy mostanában az öntudatraébredés van van terítéken, úgy érzem. Pl megköszöntem a segítségét a volt személyi edzőmnek. :) Már harmadik hete magamtól kondizok! :-O Egy héten többször is lemegyek, mint amikor edzőmmel "játszottunk", erősítettünk. Jobban kihasználom a havi terembérletemet így. Bár ezen a héten éreztem, hogy kicsit jobban el vagyok fáradva, mint szoktam lenni. Ma nem voltam edzésen ez okból kifolyólag. De nagyon jót tesz nekem az edzés! :) Élettanilag is, meg mindenhogyan! :-P
Vettem gyömbéres zöld teát is! :D Az milyen gagyi! ;-P Najó, nem is, de alig érzem rajta a gyömbért, mert csupa zöld tea íze van nekije. Azért vettem sokféle zöldteát, mert nincs olyan lehetőség, hogy ingyen kipróbáljam, vajon melyik ízlik nekem a sok közül. Például ezt a gyömbéres zöld teát azért választottam, mert az a gyár csinálja, ahol kapható egy kimondottan és kizárólag gyömbéres tea, ami iszonyú finom, és aminek én gyógyító hatást is tulajdonítok - a torok fájdalmaira nagyon jó. Persze, a torok fájdalmaira talán konkrétabb az echinácia, azaz a kasvirág.. Vagy a lándzsás útifű. :)
Klassz lenne, ha a boltok az óriás bevételükből csinálnának egy ilyen kóstolót! :o)
Februárban még voltam a tanfolyamomon - nagyon érdekes kis tanfolyam! Csak ne lennének számonkérések benne:(
Na, megyek, mert elterelték a gondolataimat a családtagjaim - rossz szokásuk, hogy éjszaka dolgoztatnak.. :-/ mégha csak számítógéppel is kell dolgozni.
Pápá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat