Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Woody-Blájen naplója


Trixi Junior [281687 AL], gazdája Woody-Blájen
2006-05-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/281687
2006-05-08

nem úgy értettem,hogy hicskok megelőzött téged, hanem, hogy engem előzött meg...mindegy ezt a kis félreértést elnézzük
egyébként sajnos rossz hírem van...azt álmodtam, hogy valahogy megsérült a vállad...azt hiszem a bal...valami drótokkal volt összefogatva...Lehet hogy mégiscsak te vagy a terminátor?
kérlek írj különben öngyilkos leszek

Szió!
Először is: hev a nájsz születésnap! :)

Hát a hicskokos rész sántított nekem, de mivel eltökélt szándékom volt, hogy úgy folytatom az e-mailt ahogy folytattam, össze kellett kötni valahogy a dolgokat. A cél szentesítette az eszközt :)

Egyébként hallottad, hogy hicskok-filmek lesznek a viasaton? Miután olvastam az akkori emailedet, bekapcsoltam a tévét (általában megnézem a gyilkos sorok című sorozatot :) és egyből ezt láttam. mókás volt.

Megnyugtatlak, nem vagyok összedrótozva :)
De azért, biztos ami biztos kerülök minden sportot. Az összes sportteljesítményem, hogy nosztalgiázok a nike joga bonito reklámokon, amiket az isteni (és persze szakállas :) Eric Cantona vezényel le.

Lázas vagyok, hányingerrel, de ez minden. Már kezdek kifelé jönni belőle, de a hétvégén a halálomon voltam.

Egyébként én a múltkor azt álmodtam, hogy egy általános iskola összekötőfolyosólyán üldögélünk. Igazából nyaralni mentünk, de elfagyiztuk a pénzünket és arra vártunk ott, hogy ha a diákok végeznek a menzán, biztos hagynak olyan kajamaradékot, amit megehetünk. Nem hagytak a kis gecik! Ugyan brokkoli volt (vagy valami hasonló), de kivételesen mind felzabálták.

Tehát ha egyszer elmegyünk nyaralni, kicsit több költőpénzt vigyünk, mint 2X2 gombóc fagyi ára, mert a kis pöcsökre nem számíthatunk!

Oh! Jut eszembe...
A Trabi bal oldalán nem működött az indexlámpa, ezért a biztosítótábla mögött összekötöttük egy vezetékkel. Hát ha úgy vesszük a bal oldal valóban össze van drótozva :)

A szülinapi képeslapod technikai okok miatt késik...

Millió ölelés!

B.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat