Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Jajj má...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Jajj má...

Ez az utóbbi időszak egyszerűen hihetetlen. Ha túlélem a május-júniust...
No, múlt héten UV-ztam Judynál kettőcskét, hát rajtam kívül még az egyik nyelvtanáris mert bemenni. Tök poén volt, mert a nagyelőadóban írtuk: az egyik sorban én, a másik sorban a másik csaj... A másodikat az óráján kellett megírnom. Elsőévesek, DG1. Hát, amit azok a szerencsétlenek kaptak! "Maguk nem főiskolásra hanem esetleg kisegítőbe valók!". Bejött egy csaj késve, nem volt majdnem helye, nameg könyve sem - hát, úgy kivágta óráról... Utána meg: "Most ha csak arra képesek, hogy találgassanak, akkor maguk is kitakarodhatnak óráról!". Akkora arca van ennek a nőnek, hogy hihetetlen! Szerintem ne csodálkozzon, ha valaki szarrá veri egyszer.
No, a kultúra szigorlatról is egy kicsit... Zsenialitásom az egeket verte tegnap, hihetetlen, de meglett! Méghozzá hármas! Állati mákom volt, úgy mentem be, hogy visszaadom úgyis, kedden már mindent feladtam, anyámmal közöltem, no diploma, stb. Akkor tudtam meg, hogy Pragmatikából megvágott a kis aranyos... Bemegyek, erre kihúzom a 17est! Előző nap beszélgettünk arról, hogy a Tokás is meg én is azt éreztem, hogy azt fogom kihúzni. Állati! Rajtam kívül még két távos ment át, vicces... A Gelencsér állati rendes volt, a Johnsonos tételt nem nagyon vágtam, a másik törit meg a két irodalmat azt köptem-vágtam. Mondjuk puskázásra esély sem lett volna - egyik oldalamon a láng, másikon a Barták... Barták aszonta, hogy azért valaki megpróbálkozott a lapcserével.
Kkoliban megint zűrök vannak, megkezdődtek megint a lopkodások (Chili), nameg egyfolytában használják a cuccaimat, persze engedély nélkül (Chili)... Most már próbáljuk égetni, mint az állat, meg egyfolytában cetliket rakunk ki, ha valami gáz van. Rohadjon meg! Ja, meg itt altatta vmelyik idióta barátnőjét a Jucus ágyában, s persze minket meg nem kérdezett volna... Kiakasztó!
No, van még holnap egy Lubica, egy szigorlat töriből, egy Judy UV, és a végén még DIPLMÁZHATOK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat