Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nedya naplója


Ebu [80401 AL], gazdája Nedya
2006-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/80401
2006-05-31

Hello!
Na faca egy napom volt!
Reggel a bátyám redőnye leszakadt, apukám nekiállt megcsinálni tök késésbe voltunk. De még el kellett menni az autószerelóhőz, aztán vissza sulihoz éppcsak beértem.
Suliba tesin képességfejlesztés volt, de nagyon megszívtam, mert a fúk kevesebben voltak és áttraktak hozzájuk. Azt hittem meghalok, ők mindent sokkal gyorsabban csináltak mint a lányok, de nem bonnthattam meg a sort. Nagyon meghaltam. Aztán utána volt még 20 perc, kimentem az Edinával ketten kosarazni. Ott kb 10 percig játszottunk, aztán meguntuk, és a pocsojába dobáltuk a labdákat, és tiszta mocsok lett és egymásba kentük tök jó játék volt. Akkor bementünk, ott állt pár srác mondják passzoljak. Odadobom, erre nem akarta visszaadni. Amikor meg áttöltöztünk, és jöttünk ki, 300-szor hogy "szia szia szia...." Akkor töri után jön az osztájfőnök, közli egyest írtam matekból. Na mondom naggggyon király. De mindegy kettesem megvan.
Hazajövök, jönnek a nagynénémék. Egy kb 8 éves, egy másfél éves és egy pár hónapos kislány. Na hát a másfél éves az olyan volt mint az égető. Mondom ilyen nincs. Szétpakolták a házat, takaríthattam utánuk mert anya ment dolgozni.
Miután elmentek elkezdtem szórakozni a bátyámmal, de ez nem ér mert ő sokkal erősebb :)
És még csak 5 óra lesz, mi jöhet még...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat