Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

veszett naplója


veszett kutya ... [5267 AL], gazdája veszett
2006-06-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/5267
2006-06-02

Oi!
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a
kajával kapcsolatos. Például, amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városban. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból,hogy késöbb megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz.Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol."

nem hiszem h lesznek ojjan hüllék mint én h elolvassák !!
nahh mind1 velem is nagy faszságok vannak ám !!
akkor buziságokat álmodok h az vmi hihetetlen !!
-:D
ma pl: kicsi voltam (kb:7 éves) és vmi hülle lakásban keltem fel ahova ha kimegy az ember a tzeraszra akkor ojjanok a lakások h nincsen ablak meg fal meg semmi csak rácsok !!
nahh szal volt 1 tesóm aki az osztálytársam volt és igaziból utálom nahh mind1 nem ez a lényeg !!
szalé 2 buzi ott baszták 1mást és elakarták rabolni tőlem a tesómat és akkor mopndta az 1ik h "miközben vetkőzünk kell h vki szopjon" (erre a mondatra qrvára emléxek me még álmomba is röhögtem rajta 1et !!
-:D
nahh szal utána meg elszöktünk me megvédtem azt a pöcsöt és utána meg bementünk 1 másik lakásba ami az apámé volt és ott be kellett mennünk vhova és akkor vmi kód kellett h kinyissuk a pánikszobát vagy mit ... lol ... nahh mind1 aztánbetörték az ablakot de nem értem h h amikor nem üveg van hanem rács de mind1 !!
aztán meg a buzik atomrobbanást csináltak ami mijjjatt én azágyamba kötöttem ki ahonnan kibasztak és aludtam anyám régi munkahelyén !!
-:D
aztán mikor onnan felkeltem me időközbe kiderült h ez álom volt !!
-:D
felkeltem ott ahol kezdődött az álmom és előlről kezdődött !!
-:D
utána meg gyütt mama (itt mán ébren voltam) és felkeltett me elfelejtette h nincs suli ... utána nagy nehezen visszaaludtam mijután pisiltem ... utána meg vmi távirányítókról álmodtam de arra má sajna nem emléxek csak ijjen képke vannak a fejembe h verexek meg ijjenek !!
nahh mind1 !!
nagyoangyon várom a holénapot ...
-:D
Oi!:***



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat