Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Bellpupu [146982 AL], gazdája Kinga
2006-06-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/146982
2006-06-14

Szia kedves Naplóm!
Ma szomorú döntésre kellett már reggel elhatároznom magam: a (::) VIDÁM ARCOK (::) karit,ahol eddig,nagyon sokat segítettem ott kellett hagynom.Miután jogtalanul baromságokat nekemvágott Reni,a karivezető..Nem tudom honnan vette ezeket,biztos az volt a gond,h. túl sok tanácsot próbáltam neki adni,meg túlságosan is szíven viseltem a kari sorsát..Mindegy..majd ezentúl csinálja egyedül.."biztos" jól fog menni neki.
De nézzük a sunshine-os oldalt..este felkerült a házidoga jegyem és a vgt,mindkettőt lezártnak tekinthetem szerencsére így már..csak a szigorlat..mi lesz azzal? El kell tolnom félévet vagy próbálkozzam,esetleg égessem magam a bizottság előtt? Azt nem akarom,inkább csúsztatok egy félévet és olaszozás után,nyáron tanulom,meg tanév elején még..totál vastag az a feladatgyűjtemény és ebben a leredukált vizsgaidőszakban még az elméletet sem tudnám átvenni belőle,évközben meg ugyebár közéleti miatt nem tudtam elkezdnei..meg mire szóltak,h. egyáltalán létezik ilyen kiadvány.
Július eleje és vége..illetve kezdődik az olaszozás,szerelmemmel megint találkozhatom éééééééés jön nyár végén a nyaralás.
Bye mára naplóm



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat