Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ádi naplója


Teve Kutyi [180090 AL], gazdája Ádi
a leg vicceseb Manager

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/180090
a leg vicceseb Manager





RÖHÖGJÜNK!-TAGOK MONDTÁK...
Jön a Lóóó!
-Kutyi

Miii iii iii iii ii iiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-Kutyi

Megyek fürödni,és közben éénekleek!!!GYŐZTEM!!!!
-Toti,miután megtudta,hogy győzött a Milan ellen...

-Mottóm:Menj a hűtőbe!
-T.Kutyi

-Az ilyen G-portalos oldalak mindig kiszinezik a valóságot...
-Bizoka,akinek G-portalos oldala van...

-A párizsi szórított neked helyett a margarin mellett!
-Bizoka

Gmaxis átlát a falon!
-T.Kutyi

-Simic szar de neked 40 000
-Bizoka

-Focista!!Csak annyit szeetnék mondani te hulye kocsog/.Kutyi/
-Mit?/Focista/
-Pákó

Dejó h kimondtam,most beírhatom az aranyköp ekbe...
-Kutyó

-Elmentem a távoli Csövesországba...
-Bizoka

-Gmaxis- ha seggberúgom- tud repülni!
-FOcista

-Focista,szólj Gmaxisnak!/T.Kutyi/
-Minek?/Focista/
-Hampel

-Kutyi,te min nevetsz???/Kutyó/
-Nemtom

Kutyi:100% Kutya léé!
-T.Kutyi

Röf
-T.Kutyi
_____________________________________________
AZ ELMÚLT EGY ÉV-FOOTBALL MANAGER KARAVÁN!

A Karavánt más fél éve próbáltam megalapítani. Akkor nem sült el valami jól, mivel alig léptek be páran... Fél év múlva aztán nekilendültem újra egy karavánnak, ami a Green Day-ről, és a Fociról szólna. Sajnos igencsak kevesen léptek be...Egyszer eszembe jutott a régi "álom", a Football Manager Karaván. Átírtam a karaván nevét, meg mindent, és mi lettünk a Football Manager Karaván. Feltettem pár hirdetést az üzenőfalra, és rengeteg tag jött! Nagyon örültem!

Minden kezdet nehéz...
Minden kezdet nehéz...Ez is az volt. Először barátságos mérkőzéseket lehetett játszani. Én megpróbáltam olyat csinálni, amire úgysem lettem volna képes: mintha élőben adnám a meccset. Felrángattam mindenkit a Chatre, és nekikezdtem. Ám nagyon gyenge lett, mindenki a folytatást várta, volt akihez alig írtam. Teljes káosz uralkodott, ha létezhet ilyen egy karaván chaten. Megmondtam mindenkinek az eredményt, és kész. A következő 1-2 barátságos meccsen csak az eredményt mondtam el, kommentár meg ilyesmi nélkül. De valahogy nagyon nagy munka volt, ugyanis az igazolásokat(akkor még napi 30) be kellett írnom a karavánnaplóba. Ez napi 4-5 órát vett igénybe. Nyáron még működött is, de aztán jött az iskola, és alig maradt időm. Na, most mit csináljak? Volt valaki, aki nagyonnagyon mondogatta, hogy mit hogy csináljak, ami nekem korántsem tetszett, mert gyakorlatilag megszabott mindent. Mondtam neki mindig, hogy oké, de sajnos nem ő a karavánvezető. Amikor már teljesen kész voltam, elhatároztam, hogy oda kell adi a karaván vezetését valakinek. Ő állt a legalkalmasabbnak erre a posztra. Ő volt, és még mindig ő az,mert él(:P), Púpos Geri. Eredetileg úgy volt, hogy a karavánt ketten fogják vezetni, Focista Teve és Geri. Aztán következett egy olyan időszak, amikor csak Geri lett a karavánvezető, mert Focista valahogy "kiesett". Aztán úgy tűnt, remek lesz a karaván. Elkezdődött a bajnokság is! Igaz, hogy amíg én voltam a "Vezető", addig nekem nem volt csapatom, nehogy valaki azt higyje, hogy elcsalom magamnak a meccseket(Bundázgatok mint a Juve:P)...Geri nagyon akarta, hogy ő maradhasson az Inter managere. Renben, megbíztam benne. Aztán jöttek a problémák. Kiderült, hogy nincs előre sorsolva a bajnokság, és össze vissza vannak a meccsek, hol vannak új csapatok, hol nincsennek. Ami a legszomorúbb, hogy a meccsek is bundázva voltak. Geri: Hétfő:"Egy CCDCD nevű programmal szimulálom a meccseket, az Árkádiában vettem".Kedd:"A nagypapám hozta Amerikából!" Szerda:"A FiFA06-al csinálom a meccseket!" És így ment tovább, majd síri hallgatás következett.

Váltás!
Geri sehol. Azon gondolkodtunk, kész annyi, valakit megválasztunk karavánvezetőnek! Nade kit? Gondolkoztunk, végül összejött az Amigo-Kutyó duó. Ráadás képpet egy Balifaces is, úgyhogy legyen Trió:) Bali játszotta a meccseket. Mire már átvettük volna a karavánt, Geri visszajött, de nem kellett "erőszakoskodni", mert pont ő akarta odaadni, de cserébe maradhat az Interrel. Így kezdtünk el munkálkodni.

Hol vagy, Bali?
Bali valahogy eltűnt. Teve lefagyaszva, karaván itthagyva. Várunk, várunk...De semmi. Ígyhát kézbe kellett venni a dolgot, mi magunk játszottuk le a meccseket. (Közeledünk a jelenhez, szóval váltok jelenidőbe:P) Ha Amigo nem ér rá, én játszom a meccseket, ha én nem, akkor Ő. Egyébként az egyik hét az enyém, a másik az övé.

Kezdjük előről!
Új bajnokság, új kupa kezdődik. Sőt, én mostanában képtárat is készítek minden meccshez. Új karvánhonlap, amit most, az első évfordulón avathattunk fel. Egyre több Foci Manager karaván létezik. Gondolom, a vezetők szembesültek azzal, hogy ez bizony kemény munka, és egy hónapnál tovább nem bírják. Örülök neki, hogy egyre több ilyen karaván születik, mert akkor érdemes volt megcsinálnom ezt. Ezt a karavánt, a Football Manager Karavánt. Terveim szerint 6-8 évig szeretném ezt csinálni, vagy ha lehet, életem végéig. Nagyon jó a társaság, főleg Kutyi és Focista szoktak megnevettetni egy-egy idióta beszólással.:) "Jön a lóóóó"-Kutyi. Előkerülnek a tagokról idióta képek(Van egy, amin Bali olyan, mint Gerrard Way{A My Chemical Romance énekese}, csak betegebb kiadásban:D), humoros történetek...Ez szerintem nem csak a Fociról szól, hanem a poénról, a humorról. Egy jó társaságról. Csomó humoros, idióta fickó...:P Mint pl. én.:P

Kutyó Kupa
Már a Sztori végénél járunk, mondhatni vége, de pár dolgot még muszály leírnom. Amigo Medionalum nagyon jó karivezető, örülök, hogy mellette "dolgozhatok". Továbbá annak is örülök, hogy amikor Geri volt a "Vezető", akkor megkérdezett minket, hogy mi legyen a kupa neve. Bizoka mondta, hogy szerinte legyen Kutyó Kupa, mert szerinte Kutyó annyi mindent tett a Kariért. Hát, köszi Bizo, ez rendes volt:) Mondjuk mostanra már a hivatalos neve "Copa de Football Manager",de közöttünk simán csak Kupa. A névváltoztatásra azért került sor, mert mikor Amigosz és én lettünk a vezetők,Amigo azt mondta, túl egoista név. Egyet kellett értenem.:)

Miért is lett ez a kari?
Egyszer láttam egy Online Football Manager játékot, ahová regisztráltam. Nagyon jó volt, izgalmas, meg minden jó, amit el lehet kébzelni.:) Aztán egy kis félreértés miatt kidobtak. Csak úgy. Ez nagyon...hmm...mi lehet a jó szó...ellenszenvessé tette őket, és igencsak rosszul éreztem magam.Aztán jött a Webfoci, ahol ismét jó hangulat volt, és Drogival, Foresttel, Dellel(Aki Focistára emléleztet:P), Darth Stuartal vágtunk neki annak, hogy a mi csapatunk legyen a legjobb. Aztán vége lett a Webfocinak, és nem is láttuk többé 1mást. (Ill. Stuartal még mindig tartva a kapcsolat, mert meséltem neki a karavánomról, és ő belépett.) Nem maradt ilyesmi hobbim... Ezért csináltam meg a Football Manager Karavánt.

Szerintem gyorsan elröppent ez az egy év...Emlékszem mindenre, minden kis képkockára, ami ebben a karavánban történt. Én úgy gondolom,meg szeretném tartani ezt a karavánt még jó sokáig.Nagyon szeretem ezt a karavánt, örülnék, ha minden így maradna. Lehet, hogy valaki egy idiótának néz, de nem olyan idiótának, aki vagyok, hanem olyan "rossz idiótának", és megkérdezi: Miért, mi a jó abban, hogy ennyi embernek írkálsz baromságokat? A válaszom: Azért,mert fekete cipőm van. Persze, eredetileg nem ezért, hanem az olyanokért,mint Adriano a Cseles csávó: Amikor megtudta, hogy győzött a HSV a Milan ellen, ollézni kezdett,meg úsitenezni...Olyan boldog volt, hogy nagyon:) Vagy az olyanokért, mint amikor 3sban beszélgetünk az MSNen:Kutyi, Focista, én. Beszélgetünk, és egyszercsak Kutyi megszólal:Röf.

Szóval elment az egy év.Gyorsan. De nincs vége, és garatálom a tagokat, hogy még jó sokáig lesz a TeveClubon ez a remek karaván! Köszönöm a tagoknak, hogy eddig tagok voltak, de nem elmenni másik karavánba, mert csak most jön a java!

Írta Kutyó, 2006. Augusztus elsején, éjjel 3 órakkor.

/Ha valami helyesírási hibára bukkan valaki, azért elnézést:)/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat