Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bettyke naplója


Gizdácska [92164 AL], gazdája Bettyke
2006-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92164
2006-08-15

Sok dolog történt a nyáron. Legalább nem egyfolytában punnyadok itthon.Uj barátom van, pontosabban annyira nem uj, mert már másfél, lassan két hónapja együtt vagyunk, és nagyon jó kapcsolat azt hiszem, csak az a baj, hogy keveset tudunk találkozni, mert ő ott van Pesten, én meg most éppen itthon.Messze ő a legkedvesebb, legaranyosabb, legodaadóbb ember, akivel valaha találkoztam.De mégis mintha valami hiányozna. Most már nincs benne kihívás, tudom, hogy szeret.PErsze imádok vele lenni, mert nagyon jól elvagyunk, de mégis, hiányzik az izgalom.Ugyanakkor bennem van az is, hogy nem akarom lerombolni azt amit idáig felépítettünk.
A képen már a keresztfiam látható, aki lassanmár 8 hónapos lesz,,és mint látható, nagyon édes, és nagyon imádom őt.Eszméletlen, miylen gyorsan nő.
Meg voltam VOLT fesztiválon, ami nagyon király volt. Rohadt meleg volt, meg minden, de azért megérte, nagyon is, nagy élmény volt az tuti, asok koncert, a sok hülyéskedés, a hatalmas buli, azt hiszem ezt nem lehet elmesélni, át kell élni, ott kell lenni, remélhetőleg jövőre is:).

u.i: Na igen tévedni emberi dolog, nem vagyok jó emberismerő...:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat